Na Instagrame vyráža dych krásou, ale čo v plavkách na pláži? Montana Cox je magnetom aj v civile

Našincovi možno nie je až taká známa, no v rodnej Austrálii patrí medzi sledované celebrity. Dokonca je aj objektom sledovania paparazzov.

16.12.2022 00:29
Montana Cox Foto:
Krásna austrálska modelka Montana Cox na pláži Camp Cove v Sydney.
debata (2)

Práve bulvárni reportéri pred pár dňami zachytili 29-ročnú austrálsku modelku Montanu Cox na známej pláži Camp Cove, kde sa objavila v spoločnosti skupiny kamarátok.

Hviezda viacerých reklamných kampaní bola tentoraz na prvý pohľad celkom obyčajná. No v tom najlepšom slova zmysle. Bez mejkapu, bez komplikovaných účesov či luxusných šiat – len v dvojdielnych športových plavkách, ktoré zvýrazňovali jej príťažlivú figúru. A hoci Coxovej sa zjavne veľmi nepozdávalo, že je fotografujú (aspoň podľa výrazov v tvári), ponúkla návštevníkom pláže dôvod na obdiv aj komplimenty.

zväčšiť Krásna austrálska modelka Montana Cox na pláži... Foto: Profimedia
Montana Cox Krásna austrálska modelka Montana Cox na pláži Camp Cove v Sydney.

Rodáčka z Melbourne si pritom v rámci každodenného profesionálneho života skutočne zaslúži prívlastok jednej z najkrajších modeliek u protinožcov. Ak si pozriete jej sociálnu sieť Instagram, na ktorej ju sleduje bezmála 85-tisíc ľudí, pochopíte prečo.

Soledad Fandino Čítajte viac Kráska z argentínskych telenoviel predvádza formu v bikinách! Kedysi bláznila futbalových hráčov, dnes nadšencov jogy

Naposledy sa modelka objavila na večierku značky Chanel, na ktorom vyzerala veľmi pôvabne v bielych jemne trblietavých minišatách. Aj ďalšie fotografie naznačujú prirodzený pôvab Montany, ktorá sa navyše pod rukami odborníkov doslova mení na labuť. Viac si pozrite na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #kráska #Montana Cox

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...