Gýčový stromček a pri ňom poriadne sexy vianočný anjel! Takto žúrovala Heidi Klum - neuveríte, kto ju pozval...

Do sviatočných dní Vianoc zostáva ešte niekoľko dní, no už uplynulý víkend sa niesol v znamení vianočných párty a večierkov. Na jeden z nich vyrazila aj nemecká modelka, moderátorka a televízna star Heidi Klum.

19.12.2022 07:11
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Slávna blondínka, ktorá je porotkyňou v šou Amerika hľadá talent a zároveň už bezmála dve dekády produkuje vlastnú televíznu reality šou Nemecko hľadá topmodelku, sa objavila na luxusnej vianočnej párty, ktorej hostiteľkou nebol nikto iný ako Paris Hilton.

Heidi Klum Čítajte viac Akoby sa vynorila z vody a zdobila ju len pena! Nahý morský look Heidi Klumovej ovládol premiéru Avatar

Americká boháčka, podnikateľka a dídžejka pozvala k sebe domov desiatky hostí a dokonca sa postavila za dídžejský pult a hrala do tanca rozličné vianočné hity. „Paris Hilton, ľúbim ťa,“ napísala jej neskôr odkaz Heidi na sociálnej sieti, kde zachytila 41-ročnú Hiltonovú aj za mixážnym pultom a laptopom. Na večierku sa objavili aj ďalšie známe tváre – prišla napríklad Kim Kardashian s mamou Kris Jennerovou, speváčka Paula Abdul či Hiltonovej mladšia sestra Nicky Hilton Rotschild (viac si pozrite kliknutím na šípku v odkaze z Instagramu).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Samozrejme, nezaobišlo sa to ani bez oficiálnejšieho pózovania, keď si obe slávne plavovlásky zapózovali pri priam gýčovo vyzdobenom vianočnom stromčeku v bielej farbe. Zatiaľ čo Paris Hilton stavila na červené čipkované šaty nad kolená, Heidi Klum sa nezaprela a siahla opäť po odvážnom a sexy modeli. Jej biele večerné šaty s vysokým rozparkom boli okolo krku uchytené len zlatou retiazkou a odhaľovali odvážny výstrih.

Nemecká modelka, moderátorka a televízna star... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Heidi Klum Nemecká modelka, moderátorka a televízna star Heidi Klum si obliekla šaty, ktoré naozaj pripomínali morskú penu.

Štyridsaťdeväťročná Nemka však má za sebou z minulého týždňa ešte jeden odvážny a mimoriadne fotografovaný look. Na premiére filmu Avatar_ Cesta vody, ktorá sa konala v Los Angeles, sa predviedla v polopriehľadných šatách, ktoré pôsobili akoby sa nositeľka obliekla len do morskej peny. Na najlepšie oblečené dámy minulého týždňa to síce podľa nás nestačilo – tie si pozrite nižšie – ale na najdiskutovanejšie to bolo viac ako dosť.

Kelly Rowland na premiére novinky "Babylon" v...
Herečka Sigourney Weaver vyzerala na premiére...
+18Herečka Lucy Boynton na premiére novinky The...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton #Heidi Klum #Vianoce #vianočná párty #sexy

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...