Najsexi vianočná kampaň má víťaza! Bella, Paloma aj Hailey ako anjelici v čipke, vyzlečená aj transrodová kráska Sampaio

Americkej značke Victoria's Secret vyčítali posledné roky nedostatok inkluzivity v rámci kampaní na spodnú bielizeň aj celkovú komunikáciu. S vianočnou kampaňou na december 2022 už podobné "obvinenia" neprídu.

21.12.2022 00:00
Paloma Elsesser, Victoria's Secret, Holiday 2022 Foto:
Topmodelka Paloma Elsesser vo vianočnej kampani na dámsku spodnú bielizeň Victoria's Secret - Holiday 2022.
debata

Slávny americký výrobca dámskej bielizne predstavil pred pár dňami sviatočnú reklamnú kampaň Holiday 2022, ktorá upriamuje pozornosť na sexi bielizeň, intímne oblečenie, ale aj domáce kúsky a pyžamá. Samotné produkty majú svoje fanúšičky a fanúšikov po celom svete, no ako to už v prípade Victoria's Secret býva – magnetom sú v tomto prípade (ešte o kúsok viac) viac modelky ako to, čo majú na sebe.

Sara Sampaio Čítajte viac Toto sú najsexi zábery, ktoré tento mesiac uvidíte! Nikdy som nenafotila lepšie, nadšene hovorí ich krásna aktérka

Značka však tentoraz zvolila skutočne pestrú zostavu žien, ktoré reprezentujú novú kolekciu, ale tiež filozofiu firmy, ktorú v minulosti preslávili prehliadky s dokonalými topmodelkami vyhľadávanými po celom svete a tiež kritizovanie jej sexistického a povrchného prístupu ku ženskej kráse.

Topmodelka Hailey Bieber sa tiež objavila vo...
Topmodelka Paloma Elsesser vo vianočnej kampani...
+5Topmodelka Hailey Bieber sa tiež objavila vo...

Ako vianoční anjelici sa predstavili topmodelky Bella Hadid či Hailey Bieber, dve z najslávnejších krások modelingovej brandže súčasnosti. Dopĺňajú ich tiež topmodelky Taylor Hill alebo Imaan Hammam či Adut Akech.

zväčšiť Topmodelka Hailey Bieber sa tiež objavila vo... Foto: Profimedia
Hailey Bieber, Victoria's Secret, Holiday 2022 Topmodelka Hailey Bieber sa tiež objavila vo vianočnej kampani na dámsku spodnú bielizeň Victoria's Secret - Holiday 2022.

S nimi sa pred objektív postavila aj jedna z najžiadanejších modeliek súčasnosti – americká rodáčka Paloma Elsesser, ktorej robila aj spoločnosť sestra Ama, nechýba tiež zaoblená Candice Huffine, ktorú často radia medzi najprominentnejšie modelky s krivkami XL.

Indya Moore, Hailie Sahar, Mj Rodriguez, Angelica Ross a Dominique Jackson Čítajte viac Narodené v nesprávnom tele, ale dnes... Ich sny sa splnili, tieto dámy bodujú herectvom aj krásou

Americký výrobca obsadil do novej kampane aj brazílsku modelku Valentinu Sampaio, ktorá je vôbec prvou transrodovou kráskou pracujúcou pre značku. Ku spojeniu došlo už dávnejšie a na nových záberoch nemohla Valentina, ktorá sa už objavila aj na titulných stranách magazínov Vogue, chýbať.

Viac si pozrite v našej galérii. Tentoraz sme pre vás vybrali pomerne bohatú ponuku záberov, ktoré určite stojí za to vidieť.

VIDEO: Najlepšie oblečené ženy 2022

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Victoria´s Secret #Vianoce #Bella Hadid #Taylor Hill #Valentina Sampaio #Hailey Bieber #Paloma Elsesser

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...