Ako reklama na dokonalé telá! Keď sa kráska Goulart a jej fešný brankár vyzlečú na pláži, je to pohľad...

Vyzerajú akoby vyskočili rovno z reklamy. A dokonca sa tak často aj správajú. Na vianočnej dovolenke si spolu aj zapózovali.

28.12.2022 00:00
Izabel Goulart a nemecký futbalista Kevin Trapp Foto:
Brazílska topmodelka Izabel Goulart a nemecký futbalista Kevin Trapp spoločne na pláži na ostrove Saint Barts.
debata

Brazílska topmodelka Izabel Goulart a jej snúbenec, nemecký futbalista – brankár Kevin Trapp sa počas tohtoročných vianočných sviatkov znovu vydali na exotický ostrov St. Barths v Karibiku.

Popri vianočných oslavách celkom zjavne nechýbali ani polopracovné povinnosti. Dvojicu totiž objektívy paparazzov zachytili pri pózovaní na pláži, ktorého výsledok sa s vysokou pravdepodobnosťou ocitol na sociálnych sieťach oboch milencov.

Brazílska topmodelka Izabel Goulart a nemecký...
Brazílska topmodelka Izabel Goulart a nemecký...
+2Brazílska topmodelka Izabel Goulartová a...

Práve ich prostredníctvom si niekdajší anjelik značky Victoria's Secret, ale aj fešný nemecký športovec privyrábajú nemalé sumy. Tie sú aj čiastočnou motiváciou, prečo sa obaja partneri udržiavajú v ukážkovej forme. Pohľad na ich vyšportované a priam dokonalé telá je totiž v spojení s akýmkoľvek „produktom“ viac než lákavý.

zväčšiť Brazílska topmodelka Izabel Goulart predvádzala... Foto: Profimedia
Brazílska topmodelka Izabel Goulartová Brazílska topmodelka Izabel Goulart predvádzala v Karibiku svoje krivky v miniatúrnych bikinách.

Hoci Izabel oslávila už 38. narodeniny, na jej tele by ste sotva našli gram tuku a jednotlivé svalové partie má ukážkovo definované a vyšportované. Pre nemeckého športovca platí čosi podobné. Trappa veľmi často oslovujú aj pánske lifestylové a športové magazíny, v ktorých pózuje ako model, ale tiež radí iným mužom, aký tréning zvoliť a ako sa udržiavať vo forme.

Dánska korunná princezná Mary Čítajte viac Táto princezná má štyri deti a okrúhlych 50, na austrálskej pláži ohúrila ukážkovou formou! Veď sa pozrite sami...

Po zhliadnutí galérie nebudete mať pochybnosti o tom, že pri podobných témach (teda zdravý životný štýl a cvičenie) sú títo dvaja zaľúbenci správnymi adeptmi na radu. Otázka len znie, či pohľad na ich telá na pláži neodradí väčšinu prítomných od toho, aby sa tiež vyzliekli do plaviek…

Topmodelka Hailey Bieber sa tiež objavila vo...
Topmodelka Paloma Elsesser vo vianočnej kampani...
+5Topmodelka Hailey Bieber sa tiež objavila vo...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bikiny #Telo #forma #Izabel Goulart #Kevin Trapp

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...