Pikantný záver roka? Zvodná Alexandra Daddario šla celkom donaha, toto zavesila na Instagram

Jej pôvab, ale aj talent budí pozornosť už nejaký ten piatok. A pred záverom roka 2022 sa herečka Alexandra Daddario tiež postarala o rozruch.

29.12.2022 11:30
debata (2)

Hviezda televíznych hitov Biely lotus či Temný prípad zverejnila na sociálnej sieti momentku, vďaka ktorej sa na jej profile rozbehla živá debata a začali pribúdať nadšené reakcie mnohých jej fanúšikov. Daddario si totiž zapózovala v malebnom prostredí dovolenkovej vily v exotickom prostredí – s bazénom a fenomenálnym výhľadom.

Izabel Goulart a nemecký futbalista Kevin Trapp Čítajte viac Ako reklama na dokonalé telá! Keď sa kráska Goulart a jej fešný brankár vyzlečú na pláži, je to pohľad...

Výhľad však dostali aj fanúšikovia jej fyzických pôvabov – teda aspoň čiastočný. Herečka, ktorú preslávilo v kariére aj niekoľko nahých scén, sa totiž vyzliekla do Evinho rúcha a autorovi fotografie, pravdepodobne vlastnému manželovi, zapózovala celkom nahá. Zdá sa však, že Andrew Form nechce, aby všetci obdivovali krivky jeho manželky – na obrázku vystrčil do objektívu palec a zakryl tak herečkino tvarované pozadie.

zväčšiť Americká herečka Alexandra Daddario so žiarivým... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Alexandra Daddario Americká herečka Alexandra Daddario so žiarivým úsmevom.

Niekdajšia hviezda filmovej verzie seriálu Pobrežná hliadka sa práve v roku 2022 vydala za scenáristu a producenta, ktorý bol v minulosti manželom herečky Jordany Brewsterovej. S ňou má aj dve ratolesti, s pôvabnou tmavovláskou sú zatiaľ bez detí.

princezná Kate, najpopulárnejšie šaty roka 2022 Čítajte viac Toto je 9 najpopulárnejších šiat princeznej Kate v roku 2022! Ohúrila v nežnej ružovej, prvé miesto však patrí...

„Užívajú si jeden druhého a vychutnávajú si prvé mesiace manželstva naozaj intenzívne,“ uviedol zdroj z okolia dvojice. Deti sú však podľa neho tiež v pláne. „Alexandra zbožňuje oboch manželových synov, ale, samozrejme, túži aj po vlastnom bábätku. Začali na ňom pracovať,“ doplnil zdroj.

Herečka Alexandra Daddario na cenách Screen...
Americká herečka Alexandra Daddario so žiarivým...
+9Herečka Alexandra Daddario v kreácii Christian...

VIDEO: Najlepšie oblečené ženy 2022

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #nahá #Instagram #Alexandra Daddario

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...