Mať v 50-ke túto formu? Sofia Vergara si vyslúžila potlesk, nadšeného manžela a... milión lajkov!

O pôvaboch kolumbijskej rodáčky Sofie Vergary nebolo nikdy pochýb. A nemení na tom nič ani pribúdajúci vek, ba skôr naopak.

30.12.2022 10:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sofia Vergara (@sofiavergara)

Americká herečka a televízna star, ktorú diváci poznajú napríklad z projektu Amerika hľadá talent, sa pochválila najnovším záberom v bikinách na sociálnej sieti. A výsledok – pochvalné a nadšené reakcie tisícok fanúšikov.

28th Annual SAG Awards - Cocktail Reception Čítajte viac Pikantný záver roka? Zvodná Alexandra Daddario šla celkom donaha, toto zavesila na Instagram

Vergara, ktorá v roku 2022 oslávila okrúhlu päťdesiatku, si zapózovala pred zrkadlom v kúpeľni v prenajatej vily dovolenkového rezortu. Oblečené má len dvojdielne tmavé plavky – podprsenku s košíkmi, ktoré pôvabne tvarujú jej kyprejšie vnady a čierne vykrojené nohavičky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sofia Vergara (@sofiavergara)

„Pláž, vánok a more,“ napísala len stručne k trojici záberov, ktoré spojila do jedného odkazu pre svojich fanúšikov a sledovateľov. Tých má Vergara na mikroblogovacej platforme viac ako 27 miliónov, pričom fotka v bikinách si stihla za pár hodín nazbierať viac ako milión lajkov.

Izabel Goulart a nemecký futbalista Kevin Trapp Čítajte viac Ako reklama na dokonalé telá! Keď sa kráska Goulart a jej fešný brankár vyzlečú na pláži, je to pohľad...

„Toto je hotová bohyňa,“ napísal jeden z jej sledovateľov online. Ďalší pridali podobne ospevné komentáre či reakcie s emotikonmi. Azda ten najspokojnejší však bude v tomto prípade herečkin manžel Joe Manganiello – hrdina hitov ako True Blood či Magic Mike. Ten na koncoročnej dovolenke v Karibiku chýbať nemohol – boli to totiž práve jeho narodeniny, ktoré do exotiky priviedli nielen Sofiu a jeho samotného, ale tiež skupinku priateľov. Celá spoločnosť si v stredu večer pripila na hercovo zdravie – 28. 12. totiž oslávil 46 rokov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sofia Vergara (@sofiavergara)

Podobne ako jeho nežná polovička sa aj herec Manganiello udržiava v ukážkovej forme. Výsledok je tiež možné pozrieť si na Instagrame slávnej kolumbijskej rodáčky.

Topmodelka Hailey Bieber sa tiež objavila vo...
Topmodelka Paloma Elsesser vo vianočnej kampani...
+5Topmodelka Hailey Bieber sa tiež objavila vo...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikiny #Sofia Vergara #Karibik #Joe Manganiello

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...