Nová partnerka slávneho ex-futbalistu v bikinách? Vyrazí dych! Ale slová exmanžela neznejú najlepšie...

Na pláži v Miami sa do centra pozornosti pred pár dňami dostala vnadná plavovláska menom Noemi Bocchi. Nie náhodou.

08.01.2023 07:27
Noemi Bocchi, Francesco Totti Foto:
Bývalý futbalista Francesco Totti v spoločnosti novej partnerky Noemi Bocchiovej na pláži v obklopení paparazzov.
debata (2)

Táto 34-ročná blondínka je už niekoľko týždňov identifikovaná v talianskych aj európskych médiách ako nová partnerka bývalej futbalovej hviezdy – talianskeho hráča Francesca Tottiho, ktorého vraj úplne očarila. Dvojicu spoločne zachytili objektívy aj na americkej pláži, kde práve Noemi pútala všeobecnú pozornosť.

Zlatan Ibrahimovič Čítajte viac Adonis Ronaldo, vyrysovaný Messi, medzi futbalovými hviezdami sú aj iní fešáci! Rozhodnite, ktorý z nich je kráľ pláže

Blondínka s útlym driekom, súmernými krivkami a kyprým obsahom dekoltu bola magnetom pre spokojne pôsobiaceho Tottiho, ale tiež paparazzov či pohľady iných návštevníkov pláže. Spoločnosť dvojici pritom robila aj Tottiho najstaršia dcéra – len 15-ročná Chanel, ktorá je jednou z troch detí z Tottiho manželstva s talianskou modelkou, moderátorkou a showgirl Ilary Blasiovou. Ich manželstvo sa oficiálne skončilo minulý rok a dôvodom má byť práve Bocchiová.

Modelka Noemi Bocchi sa prechádza po pláži, na...
Nová partnerka talianskeho ex-futbalistu...
+2Bývalý futbalista Francesco Totti v spoločnosti...

Možno aj preto, že manželstvo Tottiho a Blasiovej patrilo medzi „najidylickejšie“ v talianskom šoubiznise a športovom svete, v závere roka väčšina talianskych médií písala o novom vzťahu 46-ročného Tottiho a výmene jednej blondínky na druhú. Na adresu Noemi sa vyjadril aj jej bývalý manžel, s ktorým má dve deti.

Tottiho exmanželka Ilary Blasiová s ich troma deťmi

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Jeho slová o obdarenej plavovláske však nevyzneli práve lichotivo. Okrem toho, že uviedol, že manželka nikdy nezískala vysokoškolský titul, hoci to o sebe vraj tvrdí, naznačil, že jej ambície vždy boli mať niekoho, kto ju zabezpečí a kto je slávny. „Žili sme v Tivoli a stále hovorila o tom, že chce, aby šli bývať do Ríma. Vraj tam budeme mať slobodnejší život. Teraz chápem, prečo tam chcela ísť,“ uviedol v rozhovore pre magazín Chi.

Soledad Fandino Čítajte viac Kráska z argentínskych telenoviel predvádza formu v bikinách! Kedysi bláznila futbalových hráčov, dnes nadšencov jogy

Počas ťažkého obdobia, ktoré prežíval Caucci po smrti svojej matky, vraj potreboval podporu, no bývalá manželka od neho odišla. „Povedala, že chce pauzu,“ uviedol. Tá sa skončila rozvodom. Zároveň však dodal, že chápe, že Noemi očarila slávneho ex-futbalistu. „Je to krásna žena, vždy upravená, pozorná k drobným detailom,“ komentoval.

Švédsky futbalový hráč Zlatan Ibrahimovič na...
Futbalista Lionel Messi na jachte neďaleko...
+4Nemecký futbalový reprezentant Kevin Trapp sa...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #škandál #partnerka #Miami #Francesco Totti

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...