Zázrak prírody? Postava 57-ročnej Liz Hurleyovej v bikinách fascinuje internet. Trúfne si len na pár šnúrok...

Jej fyzické prednosti boli vždy v centre pozornosti a to pre ženu v šoubiznise, ktorej roky pribúdajú nemusí byť vždy ideálne. Herečka a dizajnérka Elizabeth Hurley však patrí do skupinky tých, ktoré sa asi obávať nemusia.

08.01.2023 08:09
debata

Skôr naopak… Akonáhle sa táto britská rodáčka vyzlečie do plaviek, prichádzajú slová nadšenia, doslova ovácie na internete a sociálnych sieťach. To platilo (a platí) počas jej aktuálnej dovolenky na Maldivách, odkiaľ hrdinka hitu Austin Powers poslala pár „odkazov“ svojim fanúšikom.

Gwyneth Paltrow, Apple Martin Čítajte viac Rozlúčka so starým rokom v podaní 50-ročnej Gwyneth Paltrow? Plážová a bikinová! A všetci pozerali na jej dcéru...

„Dobré ráno z nádherných Maldív,“ prihovorila sa 57-ročná Hurley svojim fanúšikov. „Toto telo nanovo definuje zákony prírody,“ zaznel jeden z prvých komentárov, ktoré pribudli pod odkazom. A pri ňom nezostalo.

Faktom však je, že mama dospelého syna Damiana je vo svojom veku, blížiac sa k šesťdesiatke, v naozaj famóznej fyzickej forme. Dôkazom nie sú len videá a fotografie z pláže, ale aj bežné zábery paparazzov či fotografie z červených kobercov. K niekomu bola skrátka matka príroda milšia, čo poviete?

Noemi Bocchi, Francesco Totti Čítajte viac Nová partnerka slávneho ex-futbalistu v bikinách? Vyrazí dych! Ale slová exmanžela neznejú najlepšie...

Na krátkych videách z malebnej lokácie je zachytená Hurley v žltých či belasých bikinách so šnúrkami na bedrách, ako pózuje v mori, na pobreží či jazdí na bicykli.

Pozrite si archívnu galériu z leta 2022

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #Maldivy #Elizabeth Hurley

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...