Keď zaspievala ako dieťa Ave Maria, Británia šla do kolien. Dnes sa z nej podlamujú kolená na plážach Barbadosu!

Ako detská speváčka ohúrila v talentovej súťaži, no magnetom je aj dnes, keď je z nej dospelá mladá žena. A nie je to len talent, čo priťahuje pozornosť k Molly Rainfordovej.

09.01.2023 00:00
Molly Rainford Foto:
Moderátorka, speváčka a tanečnica Molly Rainford na slnečnej pláži na ostrove Barbados.
debata

Britská celebrita, ktorá sa naposledy zviditeľnila účinkovaním v súťaži Strictly Come Dancing (britská verzia Let's Dance), sa počas uplynulého víkendu pridala k zástupu celebrít nadšených malebným a exotickým Barbadosom. Práve na plážach tohto ostrova, ktorý je rodiskom speváčky Rihanny, zachytili objektívy usmiatu a pôvabnú Molly v bikinách.

Noemi Bocchi, Francesco Totti Čítajte viac Nová partnerka slávneho ex-futbalistu v bikinách? Vyrazí dych! Ale slová exmanžela neznejú najlepšie...

Molly kedysi preslávilo účinkovanie v populárnej talentovej šou Británia má talent, ktorá sa vysiela aj u nás – v lokálnej podobe Česko Slovensko má talent. Ako dvanásťročná zaspievala skladbu Ave Maria od speváčky Beyoncé a nadchla porotu, prepracovala sa do finále, no na víťazné miesta nesiahla. Bol to však štart.

zväčšiť Moderátorka, speváčka a tanečnica Molly... Foto: Profimedia
Molly Rainford Moderátorka, speváčka a tanečnica Molly Rainford na slnečnej pláži na ostrove Barbados.

Dnes 22-ročná kráska, ktorá neprestala so spevom a pridala si k nemu aj príležitostné herectvo a moderovanie, sa objavila na Barbadose v dvojdielnych vzorovaných bikinách s retiazkami na bokoch. Vyformovaná postava a kypré ženské tvary boli magnetom azda ešte viac ako celebritná tvár ich majiteľky. Molly si to však zjavne dobre uvedomovala a dokonca papaparazzom ochotne zapózovala.

Zdá sa, že práve tanečná súťaž sa zaslúžila o to, že táto mladá dáma má momentálne naozaj vypracovanú a vyrysovanú figúru, ktorá budí pozornosť. Dovolenka na Barbadose bola pre ňu vlastne odmenou po týždňoch tvrdých tréningov a Molly si ju (aspoň podľa záberov zo sociálnych sietí) naozaj užila.

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikini #Barbados #Britain's Got Talent #Molly Rainford

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...