Krása týchto Talianok očarila divákov Bieleho lotosu a tiež... Kardashianku! Vyzliekla ich do (vlastnej) bielizne

Hoci v súvislosti so seriálom Biely lotos sa hovorí najčastejšie o herečke Jennifer Coolidgeovej, projekt HBO upriamil pozornosť aj na iné dámy.

25.01.2023 00:00 , aktualizované: 06:15
Simona Tabasco (vľavo) a Beatrice Granno Foto:
Herečky Simona Tabasco (vpravo) a Beatrice Granno sa objavili vo valentínskej kampani na značku spodnej bielizne SKIMS, ktorej zakladateľkou a majiteľkou je Kim Kardashian.
debata

V jeho druhej sérii, ktorá sa odohrávala v Taliansku, sa objavili aj dve domáce herečky z európskeho kontinentu – 28-ročná rodáčka z Neapola Simona Tabasco a o rok staršia Rimanka Beatrice Granno. Obe dámy si aj vďaka popularite seriálu z pera tvorcu Mika Whitea vyslúžili pozornosť medzinárodného publika. Jeho súčasťou pritom bola aj mimoriadne slávna diváčka.

Theo James Čítajte viac Nahá scéna s hercom z Bieleho lotosu nedá fanúšikom spávať. To mu prirobili, pýtajú sa na Twitteri

Reč je o Kim Kardashianovej, influencerke a podnikateľka, ktorú vraj absolútne nadchla krása oboch talianskych herečiek. „Videla som Biely lotos a musela som mať moje dievčatá,“ napísala pred pár dňami na sociálnej sieti Instagram k sérii záberov, ktoré zachytávajú obe herečky v spodnej bielizni.

Herečky Simona Tabasco (vpravo) a Beatrice...
Herečky Simona Tabasco (vľavo) a Beatrice...
+2Herečky Simona Tabasco (vľavo) a Beatrice...

Pre menej zainteresovaných: Kim Kardashian má už niekoľko rokov na trhu vlastnú líniu dámskej bielizne nazvanú SKIMS a práve do novej kampane a komunikácie na novú kolekciu obsadila príťažlivé európske krásky. Simona aj Beatrice pózujú na fotkách spoločne, krátke videá sú veľmi hravé a pritom sexi, obe ženy sa prezentujú vo farebných kúskoch dámskej bielizne a sú súčasťou valentínskej kampane pred blížiacim sa sviatkom zamilovaných.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Návrat Stiflerovej mamy do oslavovaného seriálu! Prišla v čipke a s hrivou levice, dočká sa aj ďalšej ceny?

„Príležitosť pracovať po boku mojej kamarátky Simony a zažiť spolu našu prvú globálnu módnu kampaň je niečo veľmi výnimočné. Veľmi som si tvorbu valentínskej kampane užila,“ komentovala Beatrice Granno.

zväčšiť Herečky Beatrice Granno (vľavo) a Simona... Foto: SITA/AP, Chris Pizello
Beatrice Granno (vľavo) a Simona Tabasco Herečky Beatrice Granno (vľavo) a Simona Tabasco na premiére seriálu Biely lotos.

Jej kolegyňa doplnila, že je nadšená tým, za čím značka stojí a čo robí pre ženy. Autorkou kampane je fotografka Donna Trope. Okrem jedného zo záberov na tejto strane si môžete pozrieť aj ďalšie výsledky „sexi Valentína“ s hviezdami Bieleho lotosu, kliknite na stranu ďalšiu.

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Kim Kardashian #Valentín #Beatrice Granno #Skims #Biely lotos #Simona Tabasco

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...