Úzky driek, zvodné krivky v bikinách! Kylie Jenner vyrazila do exotiky, ale nepripomína vám... áno, Kim!

Po nedávnom údajnom rozchode so svojím partnerom Travisom Scottom sa americká podnikateľka a megastar Kylie Jenner vybrala užiť si relax v exotike. Sama.

04.02.2023 00:00
Kylie Jenner Foto:
Internetová hviezda a podnikateľka Kylie Jenner predvádzala príťažlivú figúru na exotickej dovolenke na Turks and Caicos.
debata

Najmladšia členka slávneho klanu Kardashianovcov vyrazila na súostrovie Turks & Caicos, aby si v exotickom prostredí Karibiku oddýchla a načerpala trochu energie po nedávnom výlete do Paríža.

Kylie Jenner Čítajte viac Za touto šelmou sa otáčali všetky pohľady! Kylie Jenner šokovala levou hlavou na hrudi, ale to ste nevideli Doju Cat

Ako píše portál People.com, Jenner si našla pár dní vo svojom nabitom pracovnom rozvrhu. Jeho súčasťou však nie sú len podnikateľské aktivity, ale aj účasť na mnohých spoločenských podujatiach. Naposledy napríklad na prehliadkach haute couture v Paríži.

Kylie Jenner sa vybrala do Karibiku priamo z...
Internetová hviezda a podnikateľka Kylie Jenner...
+2Internetová hviezda a podnikateľka Kylie Jenner...

Kým v mekke módy striedala Jenner jeden outfit za druhým a obliekala sa do luxusných značiek, na karibskom ostrove jej stačili čierne plavky – bikinové nohavičky so športovým podprsenkovým topom. Reportéri krásku zachytili priamo na pláži, či už skočila do mora osviežiť sa, alebo neskôr pod plážovú sprchu, kde sa predvádzala aj v elastickej bandeau sukni.

zväčšiť Televízna a internetová celebrita a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2022 Billboard Music Awards - Arrivals Televízna a internetová celebrita a podnikateľka Kylie Jenner a jej expartner Travis Scott.

Príťažlivá Američanka sa však nevyhla ani porovnávaniu – takému, ktoré má rada asi úplne najmenej. Mnohí ju stále totiž z času na čas prirovnávajú ku staršej sestre Kim Kardashianovej. Tmavovláska volí často podobný štýl obliekania a aj z pohľadu na pláž sa zdá, že matka príroda (a šikovní odborníci) nadeľovali obom sestrám podobným priehrštím.

Simona Tabasco (vľavo) a Beatrice Granno Čítajte viac Krása týchto Talianok očarila divákov Bieleho lotosu a tiež... Kardashianku! Vyzliekla ich do (vlastnej) bielizne

Jedno je však isté – Kylie si za niekoľko rokov dokázala vybudovať vlastnú pevnú pozíciu v rámci kardashianovského univerza a patrí medzi najúspešnejšie zo sestier slávnej televíznej rodiny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #more #slnko #krivky #exotika #sexy #Kylie Jenner

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...