Dokonalejší párik na austrálskej pláži už dlho nevideli! Táto kráska mala byť futbalistkou, vďaka športu má TOP krivky

Nebudeme asi preháňať, ak napíšeme, že všetky pohľady smerovali na ňu. Minimálne v momente, keď Kelly Gale vyšla z oceánu.

16.02.2023 00:00
Kelly Gale Foto:
Modelka Kelly Gale, ktorá bola v minulosti tvárou značky Victoria´s Secret predviedla na austrálskej pláži svoje ukážkové krivky.
debata

Známa modelka a kráska, ktorá v minulosti pracovala aj pre značku Victoria's Secret, sa pred pár dňami objavila na pláži Bondi Beach v Austrálii. Samozrejme, nebola sama, ale spoločnosť jej robil partner – herec Joel Kinnaman.

Chantel Jeffries Čítajte viac Najsexi dídžejka planéty? Má rôzne podoby, ale tá najobľúbenejšia... keď sa vyzlečie na pláži

Dvojica bola magnetom pre paparazzov, keďže (akýkoľvek) celebritný párik je vždy lákadlom a dobre sa predáva aj v rámci fotomateriálu pre magazíny a webové portály. V tomto prípade to však bola najmä prítomnosť 27-ročnej tmavovlásky, oblečenej v žiarivých dvojdielnych bikinách, ktorá okamžite zaujala a platilo to aj pre okolie a bežných návštevníkov pláže.

Modelka Kelly Gale, ktorá bola v minulosti...
Modelka Kelly Gale a jej partner, švédsky herec...
+6Modelka Kelly Gale, ktorá bola v minulosti...

Prekvapením to, samozrejme nie je – švédska rodáčka so svojou výškou, štíhlou figúrou a ukážkovo tvarovanými krivkami poprsia a bokov je ťažko prehliadnuteľná. Napriek tomu, že na mólach ju vídať v poslednom čase menej, zo svojej „TOP“ formy z čias prehliadok Victoria's Secret nezmenila vôbec nič.

zväčšiť Modelka Kelly Gale a jej partner, švédsky herec... Foto: Profimedia
Kelly Gale a jej partner, švédsky herec Joel Kinnaman Modelka Kelly Gale a jej partner, švédsky herec Joel Kinnaman spoločne na pláži Bondi Beach v Austrálii.

Galeovej plán v tínedžerskom veku bola kariéra profesionálnej futbalistky. Dlhonohá rodáčka z Gotheborgu sa tomuto športu venovala niekoľko rokov, napokon však nad profesionálnou športovou kariérou vyhral modeling a jeho finančné možnosti. Kelly určite neurobila zlé rozhodnutie, dnes sa popri modelingu venuje napríklad aj tvorbe kolekcií pre dámy. Konkrétne športových odevov.

Joy Corrigan Čítajte viac Oscarové hviezdy v bikinách, vyzlečené modelky aj svalovci z plátna! Tieto tváre začali rok 2023 na pláži

Vášeň pre šport ju spája aj s jej partnerom – hercom Kinnamanom, ktorého diváci poznajú napríklad z remaku filmu Robocop alebo akčného hitu Samovražedný oddiel. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #sexi #Austrália #plavky #Joel Kinnaman #Kelly Gale

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...