Láska dídžeja Guettu na pláži? Biele plavky vykreslili jej zvodné krivky, Jessica je totálny magnet

Len pred pár dňami sa tešil zo zisku ocenení Brit Awards. Osláviť ďalší triumf vyrazil dídžej David Guetta do slnečného Miami. Nie náhodou...

23.02.2023 00:00
Jessica Ledon Foto:
Modelka Jessica Ledon predvádzala svoju sexy figúru v plavkách na pláži v Miami.
debata

Francúzsky rodák nebol, samozrejme, sám. Paparazzovia zachytili 55-ročného majstra diskoték a producenta v spoločnosti jeho partnerky Jessicy Ledonovej. Modelka a herečka, ktorá pochádza z Kuby, na Miami vyrastala a s nadšením sa tam stále vracia.

Chantel Jeffries Čítajte viac Najsexi dídžejka planéty? Má rôzne podoby, ale tá najobľúbenejšia... keď sa vyzlečie na pláži

Aj vďaka nej si slnečnú destináciu obľúbil ešte viac aj samotný Guetta. Dvojica býva pravidelne magnetom na tamojšej pláži a paparazzovia sa tešia najmä, ak sa im podarí ukoristiť nejaký príťažlivý záber nežnejšej polovičky dvojice.

Modelka Jessica Ledon predvádzala svoju sexy...
Dídžej David Guetta a jeho partnerka, modelka...
Modelka Jessica Ledon, partnerka dídžeja Davida...

To sa stalo aj pred pár dňami, keď si známy šoubiznisový pár vyrazil za slnkom. Jessica Ledon sa objavila na pláži v jednodielnych bielych plavkách, ktoré pôvabne vykreslili jej figúru a zvýraznili príťažlivé krivky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Guetta (@davidguetta)

Iba pred pár týždňami sa začali šíriť v bulvárnych médiách dohady o tom, že dvojica sa rozišla. Niekoľko týždňov ich totiž nebolo vídať spolu a aj na spomenuté vyhlásenie cien Brit Awards v Londýne dorazil Guetta so svojím synom Elvisom a nie s krásnou partnerkou. Nové momentky z pláže v Miami však hovoria jasne, vzťah dvojice je stále veľmi silný (podobne ako Ledonovej sexepíl). Viac si pozrite v galérii.

Mimochodom, tušili ste, že vo svete tanečnej hudby a dídžejingu sa objavuje niekoľko príťažlivých pánov aj dám? Pozrite si archívnu galériu.

Dídžej Diplo na pláži Miami Beach na Floride.
Dídžeji David Guetta (vpravo) s partnerkou...
+10Dídžej a hudobný producent Cedric Gervais a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Miami #David Guetta #sexy #Jessica Ledon

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...