Za odhalené prsia schytala smršť kritiky. Má ju na háku a teraz Florence Pugh provokuje od pása nadol

Ak existujú v súčasnom svete šoubiznisu priekopníčky trendu "nahých" šiat, potom herečka Florence Pugh stojí nepochybne v ich predných radoch. Do predného radu sa usadila aj na šou Valentino v Paríži.

08.03.2023 06:54
Florence Pugh Foto: ,
Florence Pugh prišla na prehliadku Valentino Jeseň/Zima 2023-2024.
debata

Práve návšteva prehliadka najnovšej kolekcie rímskeho ateliéru, ktorý však svoju kolekciu Jeseň/Zima 2023–24 prezentoval v Paríži, pritiahla opäť pozornosť k pôvabnej a štýlovej Britke. Pughovej odevná voľba bola celkom jasným vysvetlením. Herečka si vzala na seba sukňu z priehľadného materiálu, pod ktorým predvádzala miniatúrne tanga-nohavičky.

Ashley Graham Čítajte viac Najsexi modelka s krivkami je už roky šťastne vydatá: Spala som s polovicou mesta, s ním som čakala do svadby

Ani mrazivé počasie neodradilo hviezdu hitov Slnovrat či Čierna vdova od výberu trblietavej dlhej sukne z transparentného materiálu, ktorú však doplnila celkom originálne luxusnou mikinou s trblietavým golierom. Nebolo to pritom prvýkrát, čo sa 28-ročná Pugh prezentovala v „nahých“ šatách.

Herečka Alicia Vikander pred prehliadkou Louis...
Modelka Iris Law pred prehliadkou Givenchy...
+47Talianska influencerka Chiara Ferragni pred...

Ešte minulý rok na prehliadke kolekcie haute couture Valentino, ktorá sa konala na Španielskych schodoch v Ríme, vyvolala rozruch transparentnou róbou v ostroružovej farbe. Vtedy odhalila poprsie a dočkala sa množstva komentárov na sociálnych sieťach.

zväčšiť Herečka Florence Pugh sa objavila na vyhlásení... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Florence Pugh Herečka Florence Pugh sa objavila na vyhlásení cien v kreácii Nina Ricci.

„Znepokojujúce je, akí vulgárni môžu byť niektorí z vás, muži. Našťastie som sa zmierila so zložitosťami môjho tela, ktoré zo mňa robia mňa samu. Plne si uvedomujem veľkosť svojich pŕs a nie, nebojím sa ich,“ odkázala vtedy talentovaná herečka, ktorá je aj módnymi kritikmi vysoko hodnotená za svoj štýl a ochotu experimentovať.

Avril Lavigne Čítajte viac Tento párik čakal málokto! Avril Lavigne vášnivým bozkom odtajnila partnera, zbalila ex inej slávnej dámy

Kto na prehliadkach v Paríži ešte zažiaril, prekvapil či šokoval? Jedna slávna dáma nasledovala Pughovej príklad z minulého leta a prišla s odhaleným dekoltom. Nájdete ju v našej bohatej galérii.

Video

VIDEO: Herečka Gabriela Marcinková aj o hľadaní tanečnej intimity či o tom, čo ju čaká po Let's Dance.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #prehliadka #Valentino #Paríž #priehľadné #Florence Pugh

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...