Kam skôr pozerať? Kráska z Eufórie v bikinách vyrazí dych a fešák z Top Gun... utrite si pot z čela

Zdá sa, že Hollywood našiel nový dokonalý párik. Aspoň na filmovom plátne, lepšie povedané v pripravovanom projekte. Ten sa momentálne nakrúca na pobreží austrálskeho mesta Sydney a jeho hviezdami sú...

09.03.2023 00:00
Sydney Sweeney Foto:
Herečka Sydney Sweeney predvádzala svoje príťažlivé krivky pri nakrúcaní novej romantickej komédie v Austrálii.
debata

Herečka Sydney Sweeney a herec Glen Powell. Práve túto dvojicu zachytili objektívy paparazzov pred pár dňami pri filmovaní plážových scén a momentov na jachte. Herecká dvojica stvárňuje hlavných hrdinov novej romantickej komédie, ktorej názov zatiaľ ešte producenti taja.

Ashley Graham Čítajte viac Najsexi modelka s krivkami je už roky šťastne vydatá: Spala som s polovicou mesta, s ním som čakala do svadby

Čo je však známe, je podľa viacerých amerických portálov fakt, že pôjde o snímku, ktorá je hodnotená ratingom R, čo v preklade znamená, že film bude prístupný až od sedemnástich rokov. Dá sa teda očakávať, že v kine sa diváci dočkajú množstva šteklivých scén a erotiky. Sú to práve podobne ladené projekty, ktoré zvyknú do kín uvádzať s týmto obmedzením.

Herečka Sydney Sweeney a herec Glen Powell sú...
Herečka Sydney Sweeney predvádzala svoje...
+7Herečka Sydney Sweeney a herec Glen Powell sú...

Na záberoch paparazzov pritom už možno vidieť „ochutnávku“ toho, na čo sa diváci aj diváčky môžu tešiť. Známa blondínka, ktorá si zahrala v seriáloch Eufória či Biely lotos, je povestná svojou fyzickou príťažlivosťou a ukážkové krivky predvádzala aj v bikinách na jachte v Sydney.

zväčšiť Herec Glen Powell na archívnom zábere. Fotky z... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Herec Glen Powell. Herec Glen Powell na archívnom zábere. Fotky z pláže nájdete v galérii.

Zahanbiť sa však určite nedá ani jej mužský kolega Powell, ktorého mohli diváci vidieť napríklad vo filme Top Gun: Maverick. Tridsaťštyriročný Powell vystavil v šortkách vyšportované telo a najmä na sociálnych sieťach sa dočkal nadšených reakcií a pochvál od žien aj mužov.

Mark Wahlberg Čítajte viac Je tu pravidelná novoročná dávka svalov od Wahlberga... Jeho kolega? S pupkom, ale aha, aký šťastný!

Vo filme si zahrajú aj ďalšie hviezdy súčasnej mladej generácie – objaví sa v ňom napríklad Alexandra Shipp či Hadley Robinson.

Video

VIDEO: Rozhovor s jednou z najkrajších slovenských herečiek – Gabrielou Marcinkovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #paparazzi #Glen Powell #Sydney Sweeney

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...