Sexy láska tenistu Zvereva ozdobila pláž v Miami. S priateľom vraj majú od idylky ďaleko, ale toto ich drží spolu

Sprevádza svojho partnera na všetkých dôležitých zápasoch. Asi preto neprekvapí, že herečku a moderátorku Sophiu Thomallu zachytili v Miami paparazzovské objektívy.

20.03.2023 00:00
Sophia Thomalla Foto:
Nemecká herečka, modelka a moderátorka Sophia Thomalla predvádzala na pláži v Miami svoje dokonalé krivky. Thomalla je partnerkou tenistu Alexandra Zvereva.
debata

Tridsaťtriročná Thomala, ktorá má v životopise okrem herectva tiež modeling, moderovanie a dokonca nosí aj titul tzv. IT girl, teda ženy s veľkým vplyvom, ktorá inšpiruje tisícky ďalších žien, sa objavila na pláži v Miami. Paparazzovské objektívy cvakali ako divé a niet sa im ani veľmi čo čudovať.

Martina Schindlerová Čítajte viac Schindlerová s partnerom na premiére: Pozrite sa, ako žiari! Očarila aj česká herečka a bavil sympaťák Prachař

Nemecká rodáčka predvádzala na pláži ukážkové krivky v miniatúrnych čiernych bikinách. Nohavičky, ktoré pokope držali len zlaté retiazky, pôsobili poriadne sexi, ale zvodný a príťažlivý bol aj prirodzený vzhľad tejto pôvabnej dámy a partnerky nemeckého tenistu s ruským pôvodom Alexandra Zvereva.

Nemecká herečka, modelka a moderátorka Sophia...
Nemecká herečka, modelka a moderátorka Sophia...
+3Nemecká herečka, modelka a moderátorka Sophia...

Práve fakt, že Zvereva čaká tenisový turnaj Miami Open, pritiahol na americké pobrežie aj jeho ostrosledovanú lásku. Najmä v rodnom Nemecku patrí Sophia medzi hviezdne mená a celebrity, za ktorými sa naháňa bulvár, ale dokonca aj televízni reportéri a redaktori. Len nedávno mal premiéru aj dokument, ktorý okrem iného zachytáva spolužitie prominentnej celebritno-športovej dvojice.

zväčšiť Tenista Alexander Zverev a jeho partnerka... Foto: SITA/AP, Frank Molter
Alexander Zverev a jeho partnerka Sophia Thomalla Tenista Alexander Zverev a jeho partnerka Sophia Thomalla na zábere zo septembra 2022.

„Nemáme náš život na ružiach ustlaný 24 hodín 7 dní v týždni,“ vyhlásila kráska, ktorá je od tenistu staršia o 8 rokov. Dôvodom je nielen Zverevova športová kariéra a oddanosť profesii, ale aj to, že Sophia Thomalla sa považuje za veľmi činorodú a nezávislú ženu. Tiež chce mať vlastnú kariéru.

Abby Champion Čítajte viac Sladkých 26! Dokonalá americká blondínka je po boku Schwarzeneggera už 6 rokov

„Nemáme spolu jednoduchý život,“ priznala moderátorka, no zároveň dodala, že v športovcovi má oporu a bútľavú vŕbu, dokáže ju vypočuť aj pomôcť v náročných chvíľach. Zverev dokonca uviedol, že príťažlivá a bystrá partnerka mu dala „šancu uvedomiť si, že je toho oveľa viac ako tenis“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #sexi #Miami #Alexander Zverev #Sophia Thomalla

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...