Záber z prechádzky? Veď by pokojne mohol rovno na titulku... Najslávnejšia modelka sveta má aj po 40-ke TOP formu

Pre ňu len obyčajná prechádzka s dcérou, pri ktorej si užívajú more, pláž a spoločné chvíle. Pre paparazzov exkluzívne zábery, ktoré by pokojne mohli ísť rovno na prvé strany.

21.03.2023 00:00
Gisele Bündchen Foto:
Brazílska topmodelka Gisele Bündchen na pláži v Kostarike počas prechádzky. Vyzerala akoby pózovala pre magazín.
debata

Brazílska topmodelka Gisele Bündchen sa minulý týždeň objavila na pláži Kostariky spoločne so svojou dcérou Vivian. Dvojica si vyrazila na prechádzku. Aj so svojimi štvornohými miláčikmi a užívali si „dámsku jazdu“. Okrem Vivian má 42-ročná supermodelka tiež syna Benjamina. Otcom oboch detí je americký športovec Tom Brady, s ktorým sa minulý rok pomerne rýchlo Gisele rozviedla.

Gisele Bündchen Čítajte viac Božská Gisele v Riu predvádzala oceľové brucho a zvodný look, ale... aha, čo s ňou urobil slávny magazín?

Kráska, ktorá dlhé roky kraľovala rebríčkiu najlepšie platených modeliek sveta a ktorá je dodnes považovaná za jednu z posledných aktívne pôsobiacich supermodeliek, zaujala aj tentoraz svojou špičkovou formou. V šortkách a bikinovej podprsenke, s plážovými vlnami vo vlasoch a krásnou tvárou vyzerala tak, že by pokojne mohli jej zábery dať rovno na titulku nejakého módneho magazínu.

zväčšiť Gisele Bündchen a jej dcéra Vivian počas... Foto: Profimedia
Gisele Bündchen Gisele Bündchen a jej dcéra Vivian počas prechádzky na pláži v Kostarike.

Gisele však aktuálne opäť rozvírila pokojné vody svetového bulváru aj inak ako len svojimi príťažlivými krivkami na pláži. Po tom, čo sa špekulovalo niekoľko mesiacov o jej romániku s inštruktorom jiu-jitsu Joaquimom Valentem, sa začalo hovoriť o inom mužovi, ktorý by mohol byť novým potenciálnym partnerom.

Isabel Goulart Čítajte viac Tvrdá konkurencia pre Gisele Bündchenovú! Karneval v Riu vyzlieka jednu topmodelku za druhou

Ide vraj o Jeffa Soffera, finančníka a developera, ktorý bol v istom momente ženatý s modelkou Elle MacPhersonovou. Dvojica sa vraj stretla aj vďaka tomu, že vlastnia nehnuteľnosti blízko seba. Či je za tým skutočné randenie, nie je jasné. Modelka však nedávno zverejnila na svojom profile na Instagrame tajuplnú správu a tá by mohla byť odpoveďou na všetky bulvárne dohady.

Nemecká herečka, modelka a moderátorka Sophia...
Nemecká herečka, modelka a moderátorka Sophia...
+3Nemecká herečka, modelka a moderátorka Sophia...

„Všetko, čo počujeme, je názor, nie fakt. Všetko, čo vidíme, je perspektíva, nie pravda,“ uviedla Brazílčanka. Nuž, možno je teda stále single a len svet bulvárnych médií sa snaží dať ju za každú cenu s niekým dokopy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #kostarika #Gisele Bündchen #forma

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...