Oscarovú prehru si liečil v spoločnosti krásnej priateľky: Áno, pri pohľade na jej krivky sa dá zabudnúť na všetko

Hoci bol považovaný za jedného z horúcich favoritov na zisk tohtoročného Oscara v hlavnej mužskej kategórii, osud (a najmä hlasujúci členovia Americkej filmovej akadémie) rozhodol inak.

24.03.2023 00:00
Kaia Gerber Foto:
Americká topmodelka Kaia Gerber na zábere zozadu počas dovolenky v letovisku Cabo v Mexiku, kam zamierila aj s priateľom Austinom Butlerom.
debata (11)

Herec Austin Butler, nominovaný za stvárnenie kráľa rock'n'rollu Elvisa Presleyho odchádzal z oscarového galavečera s prázdnymi rukami. Hoci sa tváril, že všetko je v poriadku a že víťazstvo praje svojmu staršiemu kolegovi Brendanovi Fraserovi – asi sotva je možné uveriť, že ho aspoň trochu nemrzí „stratená šanca“. Čo však amerického herca Austina Butlera nemrzí určite, je podpora a spoločnosť očarujúcej priateľky.

Kate Hudson, modelka Cara Delevingne a herečka Florence Pugh Čítajte viac Toto je 20 najkrajších rób oscarového večera! Uchvátili veteránky Kidman či Blanchett, absolútny triumf mala v rukách táto mladá dáma

Topmodelka Kaia Gerber, ktorá s 29-ročným Butlerom tvorí pár už bezmála rok, bola vraj okamžitou oporou pre svojho talentovaného partnera. Dvojica sa potom len pár dní po vyhlásení Oscarov vybrala na dovolenku do luxusnej vily v mexickom letovisku Cabo v San Lucas.

Americká topmodelka Kaia Gerber na zábere...
Herec Austin Butler a jeho partnerka,...
+5Americká topmodelka Kaia Gerber na zábere počas...

Paparazzovia zvečnili príťažlivú Kaiu Gerber v miniatúrnych bikinách na terase luxusného letného apartmánu. Butler sa čľapkal najprv v maličkom bazéne a potom zamieril do útrob vily. Neskôr dvojicu zachytili aj na golfovom autíčku, ktorým sa presúvali v rámci rozľahlej usadlosti, v ktorej sa nachádzajú vily a domčeky na prenajatie.

zväčšiť Herec Austin Butler a jeho partnerka,... Foto: Profimedia
Austin Butler a jeho partnerka, topmodelka Kaia Gerber Herec Austin Butler a jeho partnerka, topmodelka Kaia Gerber na dovolenke v Mexiku.

Aj viaceré americké médiá opísali fotografie z Mexika ako „dovolenku útechy“. Butler však nebude zaháľať. V roku 2023 by ho diváci mohli uvidieť v dvojici nových projektov – pokračovaní filmu Duna, ale tiež snímke The Bikeriders. Na filmový debut sa však chystá aj jeho očarujúca polovička.

Kaia Gerber Čítajte viac Absolútne dokonalé mihalnice? Poznáme triky jednej z najkrajších modeliek sveta

Len nedávno sa Kaia Gerber objavila na filmovom festivale v texaskom Austine, aby predstavila film Bottoms. V ňom si zahrá jednu z vedľajších úloh. Viac záberov si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #sexi #Kaia Gerber #Austin Butler

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...