Paparazzovia poľujú v Miami na krásky v plavkách, ale videli aj túto známu Slovenku? Vyzlečená môže rovno na titulku

Pláž v Miami je vďačným miestom pre bulvárnych reportérov. Zvyčajne na nej totiž dokážu zachytiť viaceré hviezdy a hviezdičky. Samozrejme, v bikinách a predvádzajúc (zvyčajne) špičkovú plážovú formu.

14.04.2023 00:00
Michaela Kocianová Foto:
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na archívnom zábere v rámci česko-slovenského finále.
debata

Nevedno, či pozornosť amerických fotografov upútala aj slovenská kráska Michaela Kocianová – jedno je však isté. Modelka, ktorá ako jediná Slovenka v minulosti predvádzala na prehliadke značky Victoria's Secret a má na konte úspechy v Paríži či New Yorku, je rozhodne plážovým „objektom“ hodným povšimnutia.

Michaela Kocianová Čítajte viac Ideálny partner pre topmodelku Kocianovú? Pri jej výške 181 centimetrov...

Kocianová strávila posledné dni na americkom pobreží, kam odletela aj s kamarátkou a kolegyňou Denisou Dvořákovou, aby sa stretli s treťou kamarátkou – modelkou Lindou Vojtovou.

Trio viaže dlhoročné priateľské puto a pôsobenie v rovnakej súťaži aj módnej agentúre. Kým Vojtová sa medzitým stihla stať mamou a momentálne sa viac sústreďuje na rodinný život, Kocianová s Dvořákovou stále patria medzi žiadané modelky – minimálne v európskom kontexte. A Slovenka Michaela zároveň aj medzi tie najsexi.

Dôkazom sú aj zábery z pláže, ktoré za posledné dni pridala na sociálne siete. Jej konto na Instagrame sa zaplnilo počas uplynulých dní sériou momentiek či pózovacích fotografií z malebnej pláže. Michaela Kocianová predvádzala špičkovú formu v bikinách, ktoré toho zakrývajú naozaj len málo a nedokážu skryť ani tie najmenšie nedokonalosti. V prípade trenčianskej rodáčky však asi ani niet dôvodu na „paniku“ – žiadne totiž nemá. Posúdiť to môžete aj sami na záberoch vyššie.

Nie sú všetky – ak chcete vidieť aj ďalšie momentky z americkej dovolenky Michaely Kocianovej, kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #forma #Michaela Kocianová #Miami #Denisa Dvořáková

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...