Malá morská a odhalená Heidi Klum: Na premiére ako sexi motýľ, pár hodín pred ňou... stačili jej šnúrky na nahej koži

Už ani mesiac nezostáva nemeckej rodáčke Heidi Klumovej do osláv okrúhleho jubilea. Jedno je isté, zvoľniť neplánuje. Či už je reč o nabitom pracovnom kalendári, alebo o odvážnej prezentácii samej seba a svojich kriviek pred objektívmi či na sociálnych sieťach.

10.05.2023 12:00
Heidi Klum Foto: ,
Televízna porotkyňa a producentka Heidi Klum prišla, samozrejme, v odhaľujúcom modeli.
debata

Štyridsaťdeväťročná mama štyroch detí sa v pondelok večer objavila aj na slávnostnej premiére nového filmu Malá morská panna. Projekt z produkcie štúdií Disney patrí medzi najočakávanejšie rozprávkové príbehy tohto roka, pričom ide o živú hranú verziu slávneho príbehu, ktorý si zamilovali milióny divákov po celom svete pred niekoľkými dekádami.

Heidi Klum Čítajte viac Flitre, perie, holé stehná! Heidi Klum v týchto šatách šliapla poriadne vedľa. Nevydarenú voľbu urobila aj Selena!

Snímka pútala pozornosť už od prvých chvíľ a najmä ohlásenie predstaviteľky hlavnej úlohy morskej panny Ariel sprevádzal mediálny ošiaľ, ale aj pestré diskusie online. Tvorcovia totiž úlohu zverili afroamerickej herečke a speváčke Halle Baileyovej. Prvé kritiky hovoria o jej výkone v superlatívoch, najmä spevácky výkon (keďže film je hudobný) je podľa mnohých dychberúci.

Herečka a predstaviteľka morskej panny Ariel -...
Televízna porotkyňa a producentka Heidi Klum...
+13Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh.

Pôvabná Halle Bailey bola očarujúca aj na červenom (respektíve v tomto prípade modrom) koberci na pondelňajšej premiére. Obliekla si na seba róbu, ktorá pripomínala svoju štruktúrou akýsi tekutý materiál. Vedľa Baileyovej potom nechýbali ani ďalší hviezdni predstavitelia – herečka Melissa McCarthy, ktorá stvárnila morskú čarodejnicu Ursullu či Javier Bardem, ktorý si zahral podmorského panovníka.

zväčšiť Herečka a predstaviteľka morskej panny Ariel -... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Halle Bailey Herečka a predstaviteľka morskej panny Ariel - Halle Bailey v kreácii Valdrin Sahiti.

Ani spomenutá Heidi Klum, ktorá dostala pozvánku na tento pompézny event, však príchod na premiéru nepodcenila. Opäť stavila na sexi model, tentoraz šaty s motívom kryštálmi pošívaného motýľa, ktorý zahaľoval len to najnutnejšie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Televízna star, porotkyňa, producentka a tiež stále príležitostná modelka však ešte o niečo viac odhalila na svojej sociálnej sieti. Len pár hodín pred účasťou na premiére zverejnila niekoľko nových postov. Na jednom z nich vylihuje na ležadle a lapá bronz. Jediné, čo má zjavne na sebe je tenká šnúrka tanga nohavičiek. Klumovú potom tiež mohli vidieť jej fanúšikovia v miniatúrnych bikinách a pod rukami tímu profesionálov, ktorí ju pripravovali na fotenie.

Video

VIDEO: Heidi Klum ako sexi motýľ na premiére.

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Heidi Klum #Malá morská panna #Halle Bailey

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...