Nikdy som nemilovala moje telo, vidím sa inak, hovorí Megan Fox. Ktohovie ako, keď pózuje nahá na titulke

Patrí medzi hollywoodske hviezdy, ktoré sa často objavujú v rebríčkoch krásy a sexuálnej príťažlivosti. Ona sama však nikdy vraj svoje telo a vzhľad rada nemala. Môže za to porucha.

17.05.2023 00:00
2022 Billboard Music Awards - Arrivals Foto: ,
Megan Fox prišla na vyhlásenie cien v kreácii David Koma.
debata

Americká herečka Megan Fox sa priznala v rozhovore pre magazín GQ už v roku 2021, že trpí telesnou dysmorfickou poruchou. Znamená to, že sa vidí inak, ako ju vidia ostatní – v tomto prípade horšie. „Nikdy v mojom živote nebol bod, kedy by som milovala moje telo,“ vysvetlila Fox a dodala, že je na nekonečnej ceste milovať samu seba.

Martha Stewart Čítajte viac Rekordy sú prekonané! 81-ročná Martha Stewart pózuje v plavkách na slávnej titulke, jednu dostala aj transrodová star

Tridsaťsedemročná herečka je najnovšie hviezdou titulnej strany magazínu Sports Illustrated a jeho špeciálneho vydania venovaného plavkám a plážovým kolekciám. Fox sa na obálke však neobjavila v tradičnom modeli plaviek či bikín, pózuje na nej takmer nahá, jej telo zakrýva len akási vesta zo zlatých retiazkov a plieškov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jenna Kristina (@jennakristina)

Trojnásobná mama sa pridala k trojici ďalších dám, ktoré na titulnú stranu časopis umiestnil. Okrem nej je to tiež transrodová speváčka Kim Petras, modelka Brooks Nader, ale aj moderátorka Martha Stewart. Práve ona vyvolala najväčší rozruch. Je vôbec najstaršou modelkou na stránkach plážového magazínu. Sériu záberov nafotila ako 81-ročná.

703614478 Čítajte viac Barbie mali spraviť z nej! Megan Fox zmenila účes, vyzerá ako živá bábika

„Bolo fakt divné prezliekať sa pred celým štábom do deviatich rôznych plaviek,“ priznala v televíznej šou Today Martha Stewart. „Ale myslím si, že to dopadlo okej,“ dodala.

Ako vyzerá Megan Fox na ďalších záberoch z magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue 2023? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #Telo #dysfunkcia #Sports Illustrated Swimsuit Issue #porucha

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...