Ex-spajska Mel B sa vyzliekla v reklame, ale väčší šok vyvolá... aha, veď do plaviek šla aj jej mama

Exspajska Melanie Brown sa vždy radila k členkám formácie, ktoré mali ukážkovú fyzickú formu a platí to aj dnes. Dôkazom sú aj nové zábery, ktoré vznikli v rámci kampane na spodnú bielizeň a plavky Pour Moi.

02.06.2023 00:00
Melanie Brown alias Mel B Foto:
Bývalá členka Spice Girls Melanie Brown alias Mel B predviedla v kampani na bielizeň a plavky Pour Moi svoju vypracovanú figúru.
debata

Melanie Brown, ako znie pôvodné meno niekdajšej členky jednej z najúspešnejších ženských formácií histórie, sa pred objektívom vyzliekla do rozličných kusov plaviek či dámskych setov bielizne. Pózuje v bielej čipke, ale aj korzetovom tope so zvieracím vzorom alebo v zelených dvojdielnych plavkách. Čo však vyvolalo ešte väčší rozruch, je fakt, že Mel B nie je na záberoch výlučne sama.

Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren Sanchez Čítajte viac Miliardár Bezos má oči len pre pózy Sanchezovej v bikinách. Láska je silná, prsteň za 3 milióny eur je dôkaz

V kampani speváčku a tanečnicu doplnili dve dámy – dokonca rodinne spriaznené. Okrem 48-ročnej Melanie si pred objektívom zapózovala aj jej dcéra Phoenix (22) a dokonca aj mama Andrea Brown. Posledná menovaná oslávila pred časom 65. narodeniny, takže fakt, že je súčasťou kampane na plážovú garderóbu vyvolal v médiách patričné pozdvihnutie.

Bývalá členka Spice Girls Melanie Brown alias...
Bývalá členka Spice Girls Melanie Brown alias...
Speváčka Mel B (vpravo) si v kampani na...

Andrea Brown si bola s dcérou niekoľko rokov odcudzená – dôvodom bolo, že neschvaľovala jej manželstvo so Stephanom Belafonteom a dcéra sa s matkou nekontaktovala. Neskôr však vyšlo najavo, že Belafonte bol v manželstve násilný a svoju polovičku terorizoval psychicky aj fyzicky. Po rozvode sa Melanie znovu zblížila so svojou mamou a momentálne sú si vraj tými najbližšími osobami.

zväčšiť Speváčka Mel B (vpravo) si v kampani na... Foto: Profimedia
Mel B, Melanie Brown Speváčka Mel B (vpravo) si v kampani na bielizeň a plavky Pour Moi zapózovala s dcérou Phoenix a mamou Andreou.

Cieľom novej kampane, v ktorej sa objavilo rodinné trio, je podpora ženského sebavedomia a posilnenie pocitu cítiť sa dobre vo svojom tele. „Je to o tom byť reálne, nie zretušovaný a upravený. A nebrať sa príliš vážne,“ komentovala Mel B novú reklamnú kampaň pre magazín Women's Health.

Margot Robbie Čítajte viac Dokonalá Margot Robbie len v bikinách a zlatých retiazkach: Všetky oči však smerovali k mužovi po jej boku. A dôvod?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #bielizeň #plavky #mama #Melanie Brown #vyzliekanie sa

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...