Taliansky módny zázrak na pláži: Bez drahých šiat, ale hore bez!

Meno Talianky Chiare Ferragni možno nepovie veľa širokej verejnosti, ale vo svete módy už má svoj punc. Ide totiž pravdepodobne o najznámejšiu taliansku módnu blogerku.

19.11.2012 01:00
debata
Módna blogerka Chiara Ferragni na pláži v Miami... Foto: Profimedia.sk
Chiara Ferragni Módna blogerka Chiara Ferragni na pláži v Miami s priateľom Riccardom.

Vysoká plavovláska s pôvabmi aj mierami modelky začala písať svoj módny blog v časoch, keď sa blogosféra vzmáhala a začala získavať veľkú pozornosť známych dizajnérov. Možno aj preto sa Ferragniovej podarilo neustále zásobiť svojich fanúšikov zábermi v luxusných a často mimoriadne nákladných outfitoch.

Na pláži v Miami, kde taliansku internetovú hviezdičku zachytili paparazzovia, sa však neprezentovala v žiadnom kúsku od Versace alebo Fendi. Vystačila si s džínsovými šortkami, klobúkom a mladučkým milencom. A nerobila si žiadne starosti ani s horným dielom bikín.

Paparazzovia sa tak dočkali sexi Talianky hore bez a Ferragni (nevedno, či chtiac alebo nechtiac) strhla na seba pozornosť v čase, keď jej určite nebude na škodu. Pred časom uviedla totiž na trh aj vlastnú kolekciu topánok (áno, aj to už dnes dokážu blogeri) a snaží sa presadiť aj ako dizajnérka.

debata chyba

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...