Vždy vedela, ako si ukradnúť pozornosť: 54-ročná Jennifer Lopez v priehľadnej kreácii v New Yorku... čo by na toto povedal Ben?

Zahalená a pritom taká odvážna. Aj tak by sa dalo hovoriť o podobe americkej speváčky a herečky Jennifer Lopezovej, ktorú počas víkendu predviedla v New Yorku.

07.05.2024 00:00 , aktualizované: 06:56
debata (1)
Herečka a speváčka Jennifer Lopez na uvedení... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Lopez Herečka a speváčka Jennifer Lopez na uvedení novinky Atlas z produkcie Netflixu na stretnutí s médiami v New Yorku.

Hudobná diva, ktorá sa však opakovane vracia aj pred filmové či televízne kamery, sa objavila na prezentácii novinky pod názvom Atlas – filmu z produkcie streamovacej spoločnosti Netflix. Hoci prišla odetá od hlavy po päty v bielej farbe, nohaviciach a elastickom tope, tenučká látka kreácie z dielne značky Genny odhaľovala viac ako dosť. Teda minimálne spodnú bielizeň oblečenú pod ňou.

Adela Vinczeová Čítajte viac Najsexi podoba Adely Vinczeovej, akú ste videli... Má ju na svedomí žena, s ktorou robí roky, toto prezradila o nej moderátorka

Lopez síce oslávi tento rok už poljubileum, rovných 55 rokov (narodeninový žúr ju čaká v júli), ale to sa ani náhodou nepodpisuje na odvahe či štýle, v akom sa prezentuje na červených kobercoch a spoločenských udalostiach.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez.
Herečka a speváčka Jennifer Lopez na uvedení...
+3Zľava: Herci Sterling K. Brown, Jennifer Lopez...

Mama dvoch detí a manželka herca Bena Afflecka aj v New Yorku patrila medzi magnety stretnutia s novinármi. Nebola však, samozrejme, sama. Spoločnosť jej robili aj hereckí kolegovia Sterling K. Brown a Simu Liu či režisér Brad Peyton.

Herečka Zendaya v prvom z jej večerných lookov...
Herečka Demi Moore bola opäť neprehliadnuteľná.

Nová snímka sa objaví na obrazovkách Netflixu koncom mesiaca, Lopezovej zverili tvorcovia titulnú rolu dátovej analytičky Atlas Shepherdovej. Tá, hoci je brilantnou odborníčkou, je zároveň aj mizantropickým jednotlivcom, ktorý nemá dôveru voči ľuďom, ale ešte menšiu voči umelej inteligencii. Ocitá sa však v situácii, keď je nútená spoľahnúť sa umelú inteligenciu, aby s jej pomocou zaistila záchranu budúcnosti ľudstva.

Pozrite si tiež
Najsexi podoba Adely Vinczeovej, akú ste videli... Má ju na svedomí žena, s ktorou robí roky
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Lopez #Atlas #priehľadné šaty

+ Denné krátke prechádzky zvýšia vašu energiu a zlepšia náladu.
Nesústreďte sa na svoje poklesy, práve naopak,...

+ Viac ovocia a zeleniny môže vášmu telu len pomôcť, nezabúdajte nato.
Vytvorenie rozpočtu a jeho dodržiavanie je...