Charlize Theron v Davose: Aj bez dlhých kaderí je nádherná

Pravda.sk | 24.01.2013 03:00
Kratučké vlasy, hnedý odtieň - tento strih herečky Charlize Theronovej prekvapil pred pár mesiacmi mnohých jej obdivovateľov. Vo švajčiarskom Davose sa však držiteľka Oscara ukázala v tom najlepšom svetle.
Herečka Charlize Theron pózuje v rámci kampane... Foto: SITA, Laurent Gillieron
Charlize Theron Herečka Charlize Theron pózuje v rámci kampane na boj s AIDS, ktorú predstavila v Davose.

Juhoafrická herečka pricestovala do Švajčiarska, aby podporila a prezentovala novú kampaň na boj s vírusom HIV. Na túto príležitosť si obliekla džerzejové modré šaty s jemne zdôraznenými pleciami a véčkovým výstrihom. Kratučký zostrih, tentoraz elegantne upravený, doplnilo jemné líčenie očí a pier a oscarová diva vyzerala naozaj pôvabne, hoci médiá v posledných mesiacoch prinášali zábery vystrihanej Theronovej s nie práve najlichotivejšími komentármi.

Herečka  Charlize Theron nosí krátke vlasy a je...
Herečka Charlize Theron.
+2Herečka Charlize Theron podporila kampaň na boj...

O tom, že na vzhľade tejto 37-ročnej dáme až tak neáleží, však svedčí fakt, že krásnu hrivu zhodila pre filmovú úlohu a vôbec sa neostýchala nabrať pár kilogramov svalovej hmoty. Už čoskoro by sa herečka mohla objaviť aj na vyhlasovaní Oscarov a svet módnych nadšencov bude určite s napätím očakávať, ako sa hviezda odprezentuje.

Kampaň proti AIDS, ktorú Theron v Davose prezentovala, má znovu dostať do povedomia boj so smrteľným vírusovým ochorením. Hoci v poslednom čase sa verejnosť domnieva, že choroba je na ústupe, Charlize má na to iný názor. „Boj sa zďaleka neskončil. AIDS zabíja stále a mali by sme tomu predchádzať,“ uviedla pre médiá.