Beyoncé priletí v deň koncertu: Detaily sú tajné, lístky ešte dostupné!

Katarína Holetzová, Pravda, Zdeno Gáfrik, Pravda.sk | 18.04.2013 15:17
Beyonce Foto:
Speváčka Beyonce počas úvodného koncertu turné Mrs. Carter Show World Tour 2013 v Belehrade.
Už v piatok večer sa na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave predstaví americká speváčka Beyoncé. Detaily jej pobytu na Slovensku sú prísne utajované, podrobnosti nepozná ani agentúra, ktorá stojí za organizáciou koncertu na Slovensku.

„Stále nemáme presné fakty, nevieme, ako bude Beyoncé na Slovensku tráviť čas,“ uviedla pre Pravdu Lucia Suková z usporiadateľskej agentúry Vivien. O tom, že všetko je zahalené rúškom tajomstva, svedčí aj fakt, že agentúra stále presne nevie, kedy speváčka priletí.

Pôvodné informármácia od Sukovej znela, že by mala pristáť so súkromným lietadlom už vo štvrtok večer. Napokon to vraj bude tak, že Beyoncé príde až v deň koncertu. V ktorom hoteli bude ubytovaná spoločne s dcérou Blue Ivy a mamou Tinou, ktoré ju sprevádzajú, však tiež zostáva predmetom utajenia.

Speváčka Beyonce na zábere z koncertu v Záhrebe.
Speváčka Beyoncé v Srbsku odštartovala svetové...
+7Speváčka Beyonce vystúpila v Záhrebe a následne...

„Máme pre Beyoncé k dispozícii turistického sprievodcu, ak by sa chcela prejsť po meste. Alebo jej mama s vnučkou, ak by chceli ísť na prechádzku, tak je pripravený program vonku na ihriskách. V prípade škaredého počasia bude program v súkromných detských kútikoch,“ prezradila Suková. „Zatiaľ vieme, že Beyoncé sa chce sústrediť na šou, bude to jej tretie vystúpenie, takže od piatkového príletu plánuje skúšať a budú prebiehať generálky,“ pokračovala zástupkyňa usporiadateľa.

Už vo štvrtok podvečer sa začnú na zimnom štadióne rozkladať technici. V blízkosti štadiónu Ondreja Nepelu, ale tiež futbalového štadiónu Inter stoja desiatky kamiónov, ktoré napovedajú, aká veľkolepá a technicky náročná bude speváčkina šou. „Nič také u nás, ani široko-ďaleko nebolo, je to premakaná šou na vysokej technickej úrovni,“ zdôraznila Lucia Suková. Na úprave strechy štadióna pracuje od štvrtkového večera 45 horolezcov.

Podľa záberov z Belehradu, kde turné Mrs. Carter World Tour speváčka odštartovala, sa na vystúpení prezliekla približne osemkrát. Z pódia zaznejú najväčšie hity. Hoci agentúra Vivien uvádza, že podrobnosti playlistu nepozná, dá sa predpokladať, že bude totožný s inými krajinami (kompletný belehradský playlist nájdete nižšie).

Na koncert je pritom stále možné kúpiť vstupenky – a to aj napriek tomu, že sa počas prvého predaja lístky predávali rýchlosťou blesku. „Upravovali sa bočné zóny, aby vznikli nové miesta na sedenie. V predaji sú kvôli tomu ďalšie lístky,“ vysvetlila Suková. Bude ich možné kúpiť priamo pred koncertom v stánku Eventimu.

Koncertný playlist:
Run the World (Girls)
End of Time
Flaws and All
Get Me Bodied
Baby Boy
Diva
Party
Dance for You
Freakum Dress
I Care
I Miss You
Schoolin Life
Why Don’t You Love Me
1+1
Irreplaceable
Love on Top
Survivor
Countdown
Crazy In Love
Single Ladies
I Was Here
I Will Always Love You
Halo