Heringhová sa provokácie nezľakne: Na móle ukázala nohy aj prsia

Pravda.sk | 27.04.2013 17:57
V minulých dňoch patrila pôda jedného z bratislavských hotelov podujatiu Bratislavské módne dni. Skôr "celebritný" by sa však dal označiť aspoň posledný - tretí deň akcie.
Modelka Andrea Heringhová sa nezľakla ani... Foto: SITA, Diana Èernáková
Andrea Heringhová Modelka Andrea Heringhová sa nezľakla ani odvážneho modelu, v ktorom jej bolo vidieť poprsie a odhalené nohy.

Na móle sa v rámci prehliadky dizajnérky Jany Pištejovej objavilo viac celebrít známych z bulváru než profesionálnych modeliek. Ťah to bol jasný – o pozornosť bolo totiž tým pádom postarané. A samozrejme, aj vďaka tomu, že Pištejovej nová kolekcia je opäť plná prestrihov, rozparkov, šnurovania, hry priehľadnej čipky či krajky na telovom podklade – občas vyvážeene provokatívna, miestami však zbytočne odhaľujúca balansuje na hranici vulgarity.

Speváčka Sisa Sklovská predvádza šaty od... Foto: SITA, Diana Černáková
Sisa Sklovská Speváčka Sisa Sklovská predvádza šaty od dizajnérky Jany Pištejovej.

Pred pozvanými hosťami sa v jednom z odvážnych outfitov predviedla aj playmate Andrea Heringhová. O tom, že odhalenia sa nebojí, svedčí fakt, že bez problémov odhalila nohy pod záplavou tylu a obrysy poprsia pod čipkou pošitou korálikmi a flitrami. Narozdiel od Miss Slovensko 2012 Kristíny Krajčírovej si nerobila ani starosti s telovou podšívkou, ktorá by jej prsia rafinovane skryla.

Medzi predvádzajúcimi prominentami boli aj dvojičky Veronika a Daniela Nízlové či speváčka Sisa Lelkes-Sklovská aj moderátorky Fashion TV.

Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová. Foto: SITA, Diana Èernáková
Kristína Krajčírová Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová.

Trojdňový maratón prehliadok dal príležitosť aj ďalším zástupcom domácej či českej módnej scény. Svoje kolekcie, niektoré zbrusu nové, iné už pár mesiacov hotové predstavili napríklad dizajnérky Veronika Hložníková, Zlatica Hujbertová, Slavomíra Vlasová, Taťána Kovaříková či Kateřina Gesilerová. Mužskými zástupcami dizajnérskeho remesla boli Lukáš Kimlička, Libor Komosný či Pavel Brejcha a Přemysl Hytych.