Chloe Moretz: Ľudia nechcú vidieť šaty za 50-tisíc na šestnástke

Pravda.sk | 07.08.2013 06:00
Herečka Chloe Moretz má len šestnásť rokov, ale už patrí k múzam mnohých dizajnérskych domov. Ako však uviedla v rozhovore pre magazín Glamour, neplatí to vždy.
zväčšiť Herečka Chloe Grace Moretz v šatách značky Fendi. Foto: SITA/AP, John Shearer
Chloe Grace Moretz Herečka Chloe Grace Moretz v šatách značky Fendi.

Moretzovú fotografi už viackrát zachytili v Paríži či Miláne – v období, keď sa tam konajú týždne módy. Ide vraj o tému, pri ktorej sa celkom uvoľní. „Odletieť do Paríža a môcť sa zhovárať o šatách, to je pre mňa ako čas pre princezné,“ vysvetlila. „Móda je moje uvoľnenie,“ zdôraznila. Ako mnohé známe herečky aj Chloe dostáva veľa šiat zadarmo a jednotlivé módne domy sa predbiehajú v tom, aby dosiahli, že si oblečie na premiéru či spoločenské podujatie práve ich modely.

„Som šťastná, že ma dizajnéri obliekajú a aj vďaka nim môžem nosiť skutočne šialené veci. Ale potom sú aj značky, ktoré mi povedia: ‚Nemôžeme ťa obliekať, kým nebudeš mať aspoň dvadsať.‘,“ prezradila 16-ročná plavovláska.

„Ľudia, ktorí si kupujú šaty, nechcú vidieť model za 50-tisíc dolárov na šestnásťročnom dievčati,“ vysvetlila v interview mladučká hviezda, ktorá sa už čoskoro objaví v kinách v dvoch nových filmoch – akčnej snímke Kick-Ass 2 a horore Carrie.