Krásna Penelope: Dva mesiace po pôrode má figúru ako lusk!

Pravda.sk | 04.10.2013 12:31
Dva mesiace a pár dní uplynulo od momentu, čo na svet svoje druhé dieťa priviedla španielska herečka Penelope Cruz. Na londýnskej premiére nového filmu The Counselor vyzerala úchvatne.
Herečka Penelope Cruz sa na premiére filmu The... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz sa na premiére filmu The Counselor predviedla prvýkrát od pôrodu druhého dieťaťa. A vyzerala úžasne.

Tridsaťdeväťročná držiteľka Oscara sa predviedla pred objektívmi v čipkovanej večernej kreácii z dielne britskej značky Temperley London. Hoci volila rafinovaný strih aj formu, ktorá mohla drobné nedokonalosti zamaskovať, bolo zjavné, že hviezda je vo skvelej forme. A figúru má ako lusk.

Rok 2013: Herečka Penelope Cruz.
Herci Michael Fassbender (vľavo) a Javier...
+6Herečka Penelope Cruz sa na premiére filmu The...

Na červenom koberci tentoraz nechýbal ani Cruzovej manžel – herec Javier Bardem, hoci dvojica sa vyhýba spoločnému ukazovaniu sa na verejnosti. Tentoraz to však bolo nutné. Obaja si totiž zahrali v novinke režiséra Ridleyho Scotta.

Herci Michael Fassbender (vľavo) a Javier... Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Michael Fassbender (vľavo) a Javier Bardem Herci Michael Fassbender (vľavo) a Javier Bardem spoločne na premietaní filmu The Counselor.

Bardem však viac času ako so svojou manželkou trávil s kolegom Michaelom Fassbenderom. Podľa živej konverzácie a úsmevov, ktoré sí títo herci vymieňali, bolo zjavné, že sa pri práci na trilleri dobre skamarátili.

A hoci na londýnskom premietaní bola zostava dostatočne hviezdna, predsa ešte pár hviezd filmu nakrútenom podľa scenára Cormaca McCarthyho chýbalo. V The Counselor si totiž zahral aj Brad Pitt či Cameron Diaz.