Profesionáli sú späť! Namiesto Kronera prichádza 'José' Luknár

Pravda.sk | 23.01.2014 15:20
Zostava Profesionálov sa vracia na televízne... Foto:
Zostava Profesionálov sa vracia na televízne obrazovky.
Seriál Profesionáli z produkcie televízie JOJ preslávil mnohých jeho hrdinov a vytvoril projektu silnú fanúšikovskú základňu. Niet divu, že po dlhšej prestávke prichádza nová séria.

Do postáv obľúbených komických hrdinov sa vrátili herci ako Ľuboš Kostelný, Lukáš Latinák, Helena Krajčiová, Peter Batthyány či Csongor Kassai a Michal Hudák. V premiére novej série sitkomu, ktorý diváci uvidia vo štvrtok večer, sa však neobjaví Ján Kroner.

Jeho Miňo Demovič odletel do baru v Karibiku, ktorý patril jeho bratrancovi. A ten sa namiesto neho usídlil na Slovensku. Postavu Josého zverili tvorcovia Romanovi Luknárovi.

„Prvý diel bude výpravný a z veľkej časti sa bude odohrávať v exteriéroch,“ prezradil pre médiá hlavný scenárista Ján Gordulič. Naznačil tiež, že jednotlivé epizódy budú prinášať nové a a prekvapivé postavy. Napríklad aj Jozefa Vajdu alias Vladimíra Boja zo sitkomu Hoď svišťom – iného úspešného jojkárskeho sitkomu.

zväčšiť Zľava: Csongor Kassai, Lukáš Latinák, Michal... Foto: TV JOJ
Csongor Kassai, Lukáš Latinák, Michal Hudák, Helena Krajčiová a Ľuboš Kostelný Zľava: Csongor Kassai, Lukáš Latinák, Michal Hudák, Helena Krajčiová a Ľuboš Kostelný sú späť!