Má iba deväť a už je supermodelkou! Pozrite si ruské dievčatko

Pravda.sk | 29.11.2014 12:00
Kristina Pimenova Foto:
Kristina Pimenova - 9-ročná modelka.
Kristina Pimenova má milióny fanúšikov, ale aj množstvo kritikov. Je označovaná za "najkrajšie dievčatko na svete".

Kristina Pimenova má síce iba deväť rokov, ale už je svetovo vychytenou modelkou. Jej kariéra sa rozbehla, keď oslávila tretie narodeniny. A v módnom biznise je označovaná titulom „najkrajšie dievčatko na svete“.

Kristina Pimenova - 9-ročná modelka. Foto: Kristina Pimenova/Facebook
Kristina Pimenova Kristina Pimenova - 9-ročná modelka.

Blond dievčatko s modrými očami pochádzajúce z Ruska sa po mólach sebavedomo prechádza už od štvrtých narodenín a je aj hviezdou Instagramu. Jej detská tvárička už zdobila titulku magazínu Vogue Bambini a na svojom konte má kampane pre značky ako Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani a Benetton.

Kristina Pimenova - 9-ročná modelka. Foto: Kristina Pimenova/Facebook
Kristina Pimenova Kristina Pimenova - 9-ročná modelka.

Na svojom facebookovom profile má dva milióny fanúšikov, na Instagrame 300 000. Ale tiež značnú časť kritikov. Tí sú presvedčení, že na takejto prezentácii 9-ročného dievčatka nie je všetko v poriadku. Niektoré zábery pôsobia podľa nich priveľmi sexuálne a vzhľadom na jej vek sú absolútne nevhodné.

Jej matka, Glikeriya Shirokova, tiež bývalá modelka, je dcérinou manažérkou. Zároveň sa stará o jej kontá na sociálnych sieťach a tvrdí, že Kristina nemá možnosť ich aktualizovať.

Kristina Pimenova - 9-ročná modelka. Foto: Kristina Pimenova/Instagram
Kristina Pimenova Kristina Pimenova - 9-ročná modelka.

V biografii malej modelky sa napríklad uvádza: „S modelingom začala ako 3-ročná. Kdekoľvek sa s mamou objavila, všetci hovorili, aká rozkošná je jej dcéra a že by mala rozhodne skúsiť modeligg.“ Jej mama sa preto rozhodla, že to vyskúšajú a Kristine sa to zdalo byť veľmi zábavné.

Kristina Pimenova - 9-ročná modelka s mamou. Foto: Kristina Pimenova/Instagram
Kristina Pimenova Kristina Pimenova - 9-ročná modelka s mamou.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ