Cigaretka? Krásna Sophie Marceau aj s ňou vyzerá ako dievčatko

Pravda.sk | 13.05.2015 13:20
Sophie Marceau Foto: ,
Herečka a členka poroty Sophie Marceau si vychutnáva cigaretku na terase hotela Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez.
Lekári, ani prívrženci zdravého životného štýlu by ju asi nepochválili. Ale francúzska hviezda Sophie Marceau si cigaretku odpustiť nedokáže.

S jednou v ústach ju zachytili v utorok večer aj reportéri, ktorí sledovali prvé stretnutie poroty medzinárodného filmového festivalu v Cannes. Francúzska hviezda je jej členkou a bude spolurozhodovať o tom, ktorý zo súťažných filmov si tento rok odnesie hlavné ocenenie – Zlatú palmu.

Manželský pár Doutzen Kroes a Sunnery James...
Španielska herečka Rossy de Palma.
+7Holandská topmodelka Doutzen Kroes pricestovala...

Štyridsaťosemročná herečka pritom aj v utorok potvrdila, že má v sebe stále veľmi mladistvý a dievčenský pôvab a pri pohľade na ňu len málokomu napadne, že by mohla o pár mesiacov sláviť už 50. narodeniny. Ktohovie, ako to zvláda so spomenutými cigaretami, o ktorých je známe, že neškodia len pľúcam a telu zvnútra, ale aj kondícii pleti.

zväčšiť Francúzska herečka Catherine Deneuve... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Catherine Deneuve Francúzska herečka Catherine Deneuve predstavila v Cannes film La tete haute.

Nuž, možno majú na to francúzske hviezdy nejaký špeciálny recept. Aj 71-ročná herečka Catherine Deneuve, ktorá hrá v premiérovom filme festivalu La tete haute, je známou fajčiarkou a s obľúbenou cigaretkou chodieva dokonca na tlačové konferencie. Napriek tomu však vo svojom veku vyzerá výnimočne.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ