Krásna Blake Lively žiarila v Bielom dome. Zatienila aj prvú dámu

Pravda.sk | 11.03.2016 13:39
Aj známe tváre šoubiznisu sa objavili vo štvrtok večer na štátnej večeri Bieleho domu na počesť návštevy kanadského premiéra. Neprekvapí, že pozvanie dostal aj rodený Kanaďan Ryan Reynolds.
Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake... Foto: Reuters, MARY F. CALVERT
Ryan Reynolds a jeho manželka Blake Lively p Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake Lively prišli na štátnu večeru na počesť kanadského premiéra. Lively bola v kreácii Ralph & Russo Couture.

Hviezda filmu Deadpool zavítala do Bieleho domu v spoločnosti manželky Blake Livelyovej, ktorá sa razom stala kráľovnou akcie. V ľadovobelasej kreácii z dielne Ralph & Russo Couture totiž vyzerala naozaj nesmierne elegantne a pôvabne.

Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake...
Americký prezidentský pár Barack Obama (vpravo)...
+3Prezident USA Barack Obama a jeho manželka...

Tridsaťdeväťročný Kanaďan Reynolds však nebol jedinou známou osobnosťou, ktorá pochádza z krajiny javorového listu. Na podujatí sa objavila aj herečka Sandra Oh, známa zo seriálu Klinika Grace, či Michael J. Fox.

V centre pozornosti však, samozrejme boli aj predstavitelia oboch krajín. Americký prezident Barrack Obama si zavtipkoval na adresu svojho mladšieho a fešného kolegu Justina Trudeaua, ktorý je popri politike aj novým sex-idolom mnohých Kanaďaniek. Jeho manželka Sophie sa však spokojne usmievala po jeho boku.

Prezident USA Barack Obama a jeho manželka... Foto: SITA/AP, J. Scott Applewhite
Barack Obama a jeho manželka Michelle Obama Prezident USA Barack Obama a jeho manželka Michelle Obama, ktorá zažiarila v kreácii od dizajnéra Jasona Wu.

Prvá dáma USA Michelle Obama, ktorej módne voľby na podobných spoločenských akciách sú vždy ostrosledované, ani tentoraz nesklamala. Zažiarila v temnej modrej kreácii s kvetinovou potlačou od dizajnéra Jasona Wu.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ