Jared Leto odhaľuje špičkovú formu, prekvapuje rečami o násilí

Pravda.sk | 27.07.2016 16:52
Médiá sa zväčša rozplývajú nad skvelou formou ženských hereckých hviezd, ale čo ich mužskí kolegovia? Mnohí by si tiež zaslúžili pochvalu. Napríklad aj taký Jared Leto.
Herec Jared Leto na titulnej strane Rolling Stone. Foto: Reprofoto: archív Rolling Stone
Herec Jared Leto na titulnej strane Rolling Stone. Herec Jared Leto na titulnej strane Rolling Stone.

Dnes štyridsaťštyriročný herec a spevák patrí medzi mužov, ktorým môžu rovesníci skutočne závidieť. A nielen tí. Leto patrí totiž medzi hercov, ktorí akoby vôbec nestarli. Potvrdzuje to aj na titulnej strane magazínu Rolling Stone, ktorý s ním urobil rozhovor do augustového vydania. Jared pózoval hore bez priamo na titulnej strane.

V rozhovore pre magazín sa zdôveril s tým, aké pre neho bolo stvárniť kultového komiksového hrdinu Jokera vo filme Jednotka samovrahov, ktorý bude mať aj na Slovensku premiéru budúci štvrtok. „Joker je neuveriteľne vyrovnaný s činmi násilia. Pozeral som sa na skutočné násilie, nasával ho. Je tam toho veľa, čo sa môžete naučiť,“ vyhlásil Leto.

Podľa neho nie každý akt násilia je spojený s hystériou či zúrivosťou. „Ľudia dokážu byť veľmi pokojní. Rozhodnú sa pre niečo a idú si za tým. Je to metodické a niekedy priam hypnotické a oslobodzujúce,“ prekvapil Leto, ktorý má na konte Oscara za výkon vo filme Klub poslednej nádeje.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ