Štyri roky a on mi dal kopačky cez SMS, potvrdila Malikova ex

Pravda.sk | 18.10.2016 00:00
Speváčka Perrie Edwards z formácie Little Mix. Foto: ,
Speváčka Perrie Edwards z formácie Little Mix.
Rozchod ako zo šlabikára tých najhorších príkladov zažila speváčka Perrie Edwards, ktorá randila dlhé roky so Zaynom Malikom. Osobne potvrdila to, čo sa šuškalo a písalo niekoľko mesiacov.

Bývalý člen formácie One Direction sa s členkou formácie Little Mix rozišiel cez esemesku. „Bolo to strašné, to najhoršie obdobie môjho života,“ vyznala sa Edwards v novej knihe Our World, ktorá mapuje životy členiek jej domovskej kapely.

„Štvorročný vzťah, dva roky zasnúbenia – všetko pochované jednou esemeskou, len tak,“ opísala Edwards náročné obdobie. „Hoci sa veci v mojom profesnom živote vyvíjali veľmi dobre, v súkromí to bolo pre mňa nesmierne ťažké,“ uviedla v knihe mladá speváčka.

Malik sa pritom ešte v novembri minulého roka obhajoval, že by nikdy nič podobné neurobil. „Mám ju veľmi rád a vždy budem a nikdy by som neskončil vzťah po štyroch rokoch takýmto spôsobom. Ona to vie, ja to viem a verejnosť by to mala vedieť tiež,“ uviedol vtedy Malik. „Nechcem vysvetľovať prečo a čo som urobil, ale chcem, aby verejnosť vedela, že som neurobil práve túto vec,“ vyhlásil vtedy mladý spevák.

Otázka teda znie, kto nám hovorí pravdu…

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ