Demi Moore v Bratislave! Predvádzala sa na červenom koberci

Nina Bacharová | 14.05.2010 14:00
Karin Haydu, Peter Holka, Milka Zimková, Mária... Foto:
Krst knihy Petra Holku. Karin Haydu, slovenská Demi Moore, Peter Holka, Milka Zimková a Mária Kráľovičová.
Hviezde Demi Moore robili vo štvrtok večer spoločnosť aj slovenské herečky.

Herečka Demi Moore si z Hollywoodu odskočila do Bratislavy, aby sa ukázala na krste novej knihy  Petra Holku. Spisovateľ o nej nielen písal, ale novú knihu po nej aj nazval. Volá sa Môj život s Demi Moore.

Hviezda sa do centra Bratislavy priviezla v ružovom cadillacu z roku 1957. Na červený koberec spolu s ňou vystúpili slovenské herečky Mária Kráľovičová, Milka Zimková a Karin Haydu. Knihu následne pokrstila hviezdami z pozlátka Mária Kráľovičová a pravou slovenskou žinčicou Peter Jaroš.

Ako slávna Demi padla do oka Petra Holku? „Úplnou náhodou. Manželka priniesla domov obrovský kalendár a bola v nej aj fotografia Demi Moore. Keď som 1. marca prehodil stranu, na celej stene sme mali portrét Demi Moore. Bol som ňou taký ohromený, že som sa jej začal prihovárať. A po niekoľkých dňoch ma napadlo, že by možno nebolo od veci predstaviť jej moju dedinu Ľubietovú ale aj celé Slovensko,“ povedal autor knihy.

Vo vtipnom a šteklivom príbehu vystupujú okrem Demi Moore aj Jean Reno, Johnny Depp, ale aj známe slovenské tváre Táňa Pauhofová, Monika Hilmerová, Zdena Studenková či Mária Kráľovičová, ktorá sa na krste posťažovala: „Mám na teba ťažké srdce, Peter, lebo také čosi si mohol prežiť aj so slovenskou celebritou. Ten scenár, čo si jej začal písať, si mal napísať napríklad mne,“ dodala s úsmevom. Ako povedal Peter Holka, v románe chcel upozorniť aj na falošné osudy falošných celebrít, preto poctivo študoval, denne si kupoval bulvárne noviny, robil si výstrižky a dnes ich má doslova plný kufor.