Krainovej útok na Verešovú: Správa sa ako trapka, na mužov špúli pery

Pravda.sk | 14.07.2010 12:29
Simona Krainová a Karel Vágner Foto:
Tehotná Simona Krainová sa na objektívy usmieva, ale dokáže byť aj poriadne drsná.
Česká topmodelka Simona Krainová nikdy nepatrila k dámam, ktoré by si dávali servítku pred ústa. Známe sú najmä jej konfliktné vyjadrenia na adresu Agáty Hanychovej.

Lenže dcéra Veronika Žilkovej rozhodne nie je jediná, ktorú ma tehotná plavovláska v zuboch. Nedávno sa začala navážať aj do Andrey Verešovej. Podľa českého denníka Blesk si Krainová na nedávnom večierku robila posmech zo slovenskej rodáčky.

„Verešová sa správala ako trapka. Celý večer sa predvádzala v tých požičaných šatách, na každého chlapa špúlila pery a najhoršie bolo, keď sa snažila upútať pozornosť prezidenta Klausa. To som sa skoro počúrala od smiechu,“ citoval Blesk.cz českú modelku.

Na mysli mala pravdepodobne galavečer firmy Cartier, na ktorom sa minulý týždeň zúčastnila česká smotánka vrátane prezidenta Václava Klausa a vzácneho hosťa – talianskej herečky Monicy Bellucci.

Slovenská modelka Andrea Verešová na záverečnom... Foto: PROFIMEDIA
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová na záverečnom ceremoniáli MFF Karlovy Vary. Nuž, na Krainovej rečiach o našpúlených perách a predvádzaní sa asi niečo bude. Ale otázka znie, je Krainová iná?

Verešová prišla s manželom Danielom Volopichom, Krainovú sprevádzal otec jej dieťaťa Karel Vágner a hoci obom dámam médiá venovali dostatok pozornosti, azda by nikoho neprekvapilo, ak by za Krainovej štipľavými rečami bolo aj trošku závisti. Verešová sa totiž počas minulého týždňa stala jednou z najsledovanejších celebrít v Česku. Jej vyzývavé outfity a účasť na večierkoch v Karlových Varoch zapĺňali predné stránky českých novín.

Blonďatá modelka, ktorá nemala problém tajiť tehotenstvo pred verejnosťou a neustále podsúvať médiám zavádzajúce vyjadrenia, je však známa podrezaným jazykom. Vedia o tom svoje jej bývalí partneri, ale napríklad aj speváčka Dara Rolins, s ktorou sa pred rokmi nerozišli v dobrom. V ich vzťahu však napokon došlo k zmiereniu a práve na večierku značky Cartier trávila Krainová najviac času s Darou.