Staronový milenec a bradavka von! Gaga si užívala v bazéne

Pravda.sk | 30.07.2010 12:16
Lady Gaga Foto:
Speváčka Lady Gaga sa pri bazénových hrách nechtiac odhalila.
Svet ju spoznáva skôr v uletených módnych outfitoch a pri extravagantných vystúpeniach. Pred pár dňami sa však aj Lady Gaga zmenila na obyčajnú 24-ročnú slečnu, ktorá sa rada zabáva. A je zamilovaná.

Autorka hitov Just Dance alebo Bad Romance si voľné dni v rámci svojho aktuálneho koncertného turné užila s priateľmi pri bazéne a svetu tak ponúkla celkom iný pohľad na svoju osobu. A nielen to. Spoločnosť jej totiž robil aj priateľ, s ktorým v minulosti tvorila pár a s ktorým sa vraj znovu dala dohromady.

Speváčka Lady Gaga sa pri bazénových hrách... Foto: PROFIMEDIA
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga sa pri bazénových hrách nechtiac odhalila.

Dlhovlasý „hippiesácky“ pôsobiaci Luca Carl je hudobník a barman. S plavovláskou tvoril dvojicu niekoľko rokov, ale láska sa rozpadla po nástupe enormnej popularity „značky“ menom Lady Gaga. Vášnivé bozky v bazéne a nežné objatia však boli dôkazom toho, čo sa šepkalo už niekoľko týždňov – že sa bývalí milenci k sebe vrátili.

Gaga, ktorej skutočné meno znie Stefani Germanotta, je očividne šťastná. Paparazzovia ju zvečnili v dobrej nálade a so spokojným úsmevom. Podarilo sa im však zachytiť aj niečo iné. Pri bazénovej bitke, keď speváčka posadená na pleciach svojho milého zápasila s kamarátkou, odhalila pod bikinami so zvieracím vzorom aj svoje poprsie. Možno, aby bolo každému jasné, že PROVOKATÉRKA GAGA je tu skrátka stále…