Z Barrymore bola trblietavá kráska, Beckinsale odhalila zvodné nohy

Pravda.sk | 25.08.2010 14:20
V civile sa rada oblieka ležérne, ale v pondelok večer sa herečka Drew Barrymore zmenila na trblietavú "bohyňu". Na premiére filmu Going the distance očarila hádam každého.

Niekdajšia detská hviezda a hrdinka filmu E.T Mimozemšťan uviedla v Los Angeles svoju filmovú novinku a na túto príležitosť sa pripravila naozaj dôkladne. Brokátové šaty so zlatou niťou od dizajnérky Catherine Malandrino urobili z herečky neprehliadnuteľnú dámu. A bolo tiež jasné, že ako jediná poňala podujatie naozaj honosne.

Herečka Drew Barrymore v šatách od Catherine... Foto: Reuters
Drew Barrymore Herečka Drew Barrymore v šatách od Catherine Malandrino.

Aj vďaka tomu sa však stala najobletovanejším objektom, hoci vo filme účinkujú aj dalšie známe dámy ako Kelli Garner či Christina Applegate. Druhá spomenutá tiež na premiére nechýbala. So zaobľujúcim sa bruškom sa tehotná herečka objavila na podujatí so snúbencom Martynom Lenoble. Applegateovej fialové šaty pod kolená pôsobili nenútene a elegantne.

Herečka Kate Beckinsale prišla v šatách Versace. Foto: Reuters
Kate Beckinsale Herečka Kate Beckinsale prišla v šatách Versace.

Medzi hosťami premiéry sa objavila aj herečka Kate Beckinsale, ktorú sprevádzal manžel Len Wiseman. Hviezdu filmov Underworld si všimli najmä módni nadšenci – herečka totiž predviedla šaty z najčerstvejšej kolekcie značky Versace, ktoré „zaklincovala“ lodičkami s vysokánskym podpätkom. „Táto slečna je skutočná sexbomba. Presne vie, ako zabodovať,“ znelo jedno z hodnotení, ktoré sa na adresu Beckinsaleovej objavilo na americkom internete.