Za deťmi takto oblečená?! Kyprá Winter odhalila priveľa kože, prestrelila

Pravda.sk | 03.04.2017 00:00
Niet pochýb o tom, že mnoho mužských pohľadov smerovalo za herečkou Ariel Winterovou, keď sa cez víkend objavila na premiére filmu Šmolkovia: Zabudnutá dedinka. Otázne však je, či to bolo vhodné.
Herečka Ariel Winter prekvapila na premiére... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Herečka Ariel Winter prekvapila na premiére detského filmu odvážnym outfitom. Herečka Ariel Winter prekvapila na premiére detského filmu odvážnym outfitom.

Devätnásťročná hviezda seriálu Moderná rodina, ktorá v animáku prepožičala svoj hlas jednej z postáv, sa na sobotňajšej premiére objavila v mini-šatách s priehľadnými prestrihmi. Výsledný efekt bol nepochybne sexy, možno bohužiaľ trošku za hranicou vulgárnosti. A to bol práve dôvod, prečo sa našli aj takí, ktorí nad Winterovou ohŕňali nosom.

Herečka Ariel Winter prekvapila na premiére...
Zľava: Meghan Trainor, Demi Lovato a Ariel...
+4Speváčka Demi Lovato pózovala fotografom a...

Premiéra filmu pre deti je totiž udalosťou, v rámci ktorej je lepšie udržať styling v medziach určitej decentnosti. Kyprá Ariel však slovo decentnosť v tento deň do svojho slovníka rozhodne nezaradila.

Príklad si mohla vziať radšej od kolegyne Demi Lovato, ktorá tiež stavila na šaty z priehľadnej látky. V jej prípade to však pôsobilo omnoho decentnejšie a vkusnejšie.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ