Mojsejová za šporákom zlákala státisíce divákov, hádok sa nedočkali

Pravda.sk | 31.08.2010 12:40
Nora Mojsejová Foto:
Boháčka Nora Mojsejová vo svojej kuchyni pripravovala dobroty pre návštevu. Ale tá ju veľmi nepotešila.
Takýto úspech hádam nečakali ani samotní tvorcovia. Kuchárska šou Kapor na torte, ktorú vysiela TV JOJ v spolupráci s TV Prima, triumfovala v pondelok večer a zlákala vyše 700-tisíc divákov.

Podľa správ servera medialne.sk pritiahla súťažná šou, v minulých dňoch šťavnato masírovaná bulvárnymi kauzami s hlavnými protagonistami, viac divákov ako kľúčový projekt jesennej sezóny na TV JOJ – Česko Slovensko má talent. S počtom divákov 734-tisíc sa dokonca priblížila k diváckej sledovanosti markízackej Talentmanie, ktorú si v nedeľu na konkurenčnej Markíze pozrelo 756-tisíc divákov.

Za úspechom premiérovej časti šou, v ktorej štáb sleduje známe tváre pri varení a stolovaní s inými pozvanými hosťami, nepochybne stoja bulvárne kauzy, ktoré sa v médiách objavovali počas uplynulých dní. České celebrity ako Agáta Hanychová, Dolly Buster či Iveta Bartošová zamierili na večeru k Nore Mojsejovej. Po konfliktoch košickej boháčky s pornohviezdou Dolly Buster (čítajte viac) či hádkach medzi Ivetou Bartošovou a „špeciálnym hosťom“ Evou Mázikovou (čítajte viac) však nebolo na televíznej obrazovke ani stopy.

Jediný, kto sa výraznejšie kriticky prejavil v pondelňajšej časti, bola práve slovenská speváčka Eva Máziková, ktorá však nemala možnosť hodnotiť hostiteľku Mojsejovú. Do kritizovania a boja o finančnú prémiu 10-tisíc eur sa pustí až od utorka.

Český denník Aha! v minulých dňoch tiež priniesol správu, že v šou Kapor na torte zvíťazila česká speváčka Iveta Bartošová a údajne sa tak stalo pre to, lebo si to dala ako podmienku v zmluve na účinkovanie v projekte. „Podobné špekulácie komentovať nebudeme. Víťaza spoznajú diváci v piatok, keď odvysielame poslednú epizódu Kapor na torte,“ odkázal hovorca Jozef Gogola z TV JOJ.