Krásky z Rýchlo a zbesilo na premiére! Hriešne telá v tesnom súboji

Pravda.sk | 10.04.2017 00:00
Akčná séria Rýchlo a zbesilo sa dočkala premiéry ôsmej časti. Konala sa v New Yorku v slávnej Radio City Music Hall. A na červenom koberci sa striedala jedna sexi kráska za druhou.

Jednou z najslávnejších predstaviteliek spomínanej série je bezpochyby 38-ročná herečka Michelle Rodriguez. v metalických šatách z dielne Vivienne Westwood, ktoré mali efektný výstrih, priťahovala fotoobjektívy.

Michelle Rodriguez  na premiére filmu Rýchlo a... Foto: Reuters, EDUARDO MUNOZ
Michelle Rodriguez Michelle Rodriguez na premiére filmu Rýchlo a zbesilo 8 v New Yorku v šatách Vivienne Westwood.

A hoci vyzela skvelo, nebola jedinou pozornosť vzbudzujúcou herečkou. O nič nemej za ňou nezaostávala ani drobná Španielka Elsa Pataky. 40-ročná manželka predstaviteĺa Thora, Chrisa Hemswortha, prišla vo výrazných oranžových šatách, ktoré tesne lemovali jej sexi postavu. Trojnásobná mama prekvapila aj novým účesom, blond ofina jej padala do čela.

Elsa Pataky na premiére filmu Rýchlo a zbesilo... Foto: Reuters, EDUARDO MUNOZ
Elsa Pataky Elsa Pataky na premiére filmu Rýchlo a zbesilo 8 v New Yorku.

Po boku svojho akčného hrdinu žiarila aj modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley, ktorá sa na červenom koberci pýšila rastúcim bruškom. 49-ročný Jason Statham, ktorý si vo filme zahral jednu z rolí, sa ku svojej krásnej snúbenici túlil aj pred fotografmi. Usmiata a nádherná 29-ročná budúca mamička zvolila čierne šaty asymetrického strihu značky Brandon Maxwell s výrazným rozparkom na boku.

Jason Statham a Rosie Huntington-Whiteley na... Foto: Reuters, EDUARDO MUNOZ
Jason Statham Jason Statham a Rosie Huntington-Whiteley na premiére filmu Rýchlo a zbesilo 8 v New Yorku.
Premiéru si nenechala ujsť ani Charlize Theron, Scott Eastwood, Dwayne Johnson a nechýbal ani predstaviteľ hlavnej postavy – Dominica Toretta, Vin Diesel.
 Michelle Rodriguez  na premiére filmu Rýchlo a...
Elsa Pataky na premiére filmu Rýchlo a zbesilo...
+5Actor Jason Statham a  Rosie...

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ