Puškárovej vonia mužská koža - Švajdova aj po práci na chalupe

Zdeno Gáfrik | 08.09.2010 17:30
Zlatica Puškárová, Patrik Švajda Foto:
Zlatica Puškárová prišla spolu s Patrikom Švajdom. Moderátorka mala na sebe šaty Jany Pištejovej.
Viete, čo má rada moderátorka Zlatica Puškárová na svojom partnerovi Patrikovi Švajdovi? Vraj jej krásne vonia. Mužsky.

„Mám rada vôňu kože,“ priznala sa pre Pravda.sk moderátorka spravodajstva. „Samozrejme, nie nejakej spotenej. Aj keď občas je aj to, nechcem povedať, že príjemné, ale také mužské,“ vysvetlila s úsmevom. „Napríklad, keď sme na chalupe a pracujeme,“ doplnila Puškárová, ktorá sa tento rok stala prvýkrát mamou.

Určite i preto patrí medzi jej obľúbené vône aj tá detská. „To pozná asi každá mamina. Deti kadejako ovoniavame. Je to najkrajšia vôňa na svete,“ prezradila moderátorka, ktorá sa objavila ako jeden z hostí na „voňavej“ párty v luxusnom bratislavskom hoteli.

Anka Šišková sa na párty zabávala aj s hereckým... Foto: Neopublic
Maroš Kramár, Anka Šišková Anka Šišková sa na párty zabávala aj s hereckým kolegom z Ordinácie v ružovej záhrade, Marošom Kramárom.

Práve tu totiž uviedli na slovenský trh novú toaletnú vodu, ktorá vznikla v spolupráci značky Avon a známej americkej speváčky Fergie. Večer plný hollywoodskeho lesku, krištáľov a chutnej kuchyne si nenechali ujsť aj mnohé ďalšie slovenské celebrity.

Speváčka Mária Čírová prišla spolu s partnerom,... Foto: Neopublic
Maroš Kachút, Mária Čírová Speváčka Mária Čírová prišla spolu s partnerom, Marošom Kachútom.

Okrem Hany Rapantovej, Beáty Dubasovej či Maroša Kramára – známych tvárí, ktoré so spomenutou kozmetickou značkou spolupracujú na charitatívnej kampani proti rakovine prsníka, prišla tiež herečka Anka Šišková, spisovateľka Evita Urbaníková, hviezdy z Paneláka Andrea Karnasová a Zuzana Vačková či Monika Hilmerová s priateľom Jarom Bekrom.

Moderátorka Iveta Malachovská dorazila v... Foto: Neopublic
Iveta Malachovská Moderátorka Iveta Malachovská dorazila v modrých šatách, v ktorých nechala vyniknúť svoj dekolt.

Pozornosť pútala aj moderátorka Iveta Malachovská, ktorá v kovovo modrých šatách predviedla bujný dekolt a ohurovala ním pánsku spoločnosť pri veselých debatách. Speváčka Mária Čírová zase pútala pozornosť vo výrazných červených šatách – zožala za ne niekoľko pochvál a právom. Spevák Robo Opatovský tentoraz nepózoval po boku manželky Katky, ale speváčky Moniky Bagárovej – spoločne naspievali dueto Prší.