Podnikavá Kardashianka! Vystavila zadoček aj šialenú farbu hrivy

Pravda.sk | 16.04.2017 00:00
Má len devätnásť rokov, ale stojí za úspešným impériom s líniou kozmetiky. Najmladšia členka klanu Kardashian-Jennerovcov, 19-ročná Kylie Jenner, podnikala aj na slávnom festivale.
Devätnásťročná Kylie Jenner vystrojená na... Foto: Instagram
Devätnásťročná Kylie Jenner vystrojená na festival Coachella. Devätnásťročná Kylie Jenner vystrojená na festival Coachella.

Kylie na akciu dorazila s novým účesom – všetkých prekvapilo, keď sa pred objektívy postavila s vlasmi zafarbenými na divokú žltozelenkavú farbu. Pravdou však bolo, že nešlo o žiaden výrazý zásah do jej kaderí. Kylie si totiž na hlavu vzala parochňu. Konkrétne kúsok z vlastnej kolekcie parochní, ktoré majú byť ďalším predajným trhákom.

Vďaka sexi minišatám v zlatistej farbe sa určite množstvo fanúšikov upriami pozorne na celkový vzhľad internetového idolu. A na popularitu jej parochní sa teda nebude dlho čakať.

Mladá podnikavá dáma sa zaradila nedávno do zoznamu najlepšie zarábajúcich členiek rodiny na druhé miesto hneď za sestru Kim. Prekonala dokonca aj topmodelku Kendall, ktorej tučné príjmy prinášajú kontrakty s módnymi či kozmetickými značkami.

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

jordyns like .. don't do it bitch!

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ