Láska kvitne aj na festivale! Selena sa túlila k milovanému

Pravda.sk | 17.04.2017 00:00
Hoci v ich fanúšikovských táboroch sa nájde aj mnoho takých, ktorí im neprajú, speváčke Selene Gomezovej a jej milencovi The Weekndovi láska stále prekvitá.

Dvojica to potvrdila aj počas víkendu na hudobnom festivale Coachella v Kalifornii, kde sa hudobník stal jedným z neočakávaných účinkujúcich. The Weeknd a Selena pricestovali do areálu festivalu už v piatok a dvojicu si mohli fanúšikovia aj paparazzovia fotiť v priestoroch dejiska pri zamilovaných gestách či vo chvíľach, keď jeden zavesený do druhého prebiehali do VIP sektorov rozličných firiem. V sobotu potom Selena zverejnila na svojom Instagrame momentku, kde pózuje v zaľúbenom objatí práve so svojím populárnym milencom.

The Weeknd sa stretáva s Gomezovou od začiatku roka a o ich romániku sa už toho popísalo viac ako dosť. Rodený Kanaďan sa totiž v minulom roku objavoval po boku topmodelky Belly Hadidovej, no potom sa ich láska prekvapivo rýchlo a nečakane skončila. Objavili sa aj klebety, že dôvodom bola práve tretia osoba. A tou má byť, samozrejme, speváčka a niekdajšia detská hviezda s latino krvou v žilách.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ