Bartošová v talk-šou u Banášovej: Skončila v slzách a na zemi!

Pravda.sk | 09.09.2010 15:30, aktualizované: 
Iveta Bartošová a Adela Banášová Foto:
Dojatie a slzy premohli speváčku Ivetu Bartošovú. Zvládnuť ich musela spolu s ňou aj moderátorka Adela Banášová.
Slovné spojenie uzlíček nervov na adresu českej speváčky Ivety Bartošovej odznelo už neraz. A potvrdila to aj vo štvrtok večer počas návštevy v talk-šou Adely Banášovej.

Česká speváčka, ktorá len pred pár dňami zvíťazila v jojkárskej kuchárskej šou Kapor na torte a od dojatia sa rozplakala, bola hosťom štvrtkovej relácie Adela Show. Pri vystúpení s pesničkou Ďekuji vám, andělové však sa však diváci dočkali ďalšieho emotívneho zlomu niekdajšej českej popovej princeznej.

Bartošová sa rozcitlivela počas spievania skladby a ešte pred jej záverom sa rozplakala. Speváčke vraj ušli nervy a v objatí s moderátorkou Adelou Banášovou skončila na zemi. Prekvapilo to aj samotnú hostiteľku.

Speváčka Iveta Bartošová sa v talk-šou Adely... Foto: TV Markíza
Iveta Bartošová Speváčka Iveta Bartošová sa v talk-šou Adely Banášovej rozplakala.

O zlom psychickom stave 44-ročnej Bartošovej pritom už médiá špekulujú niekoľko mesiacov. Hoci sa Bartošová snaží pôsobiť vyrovnane, rozdáva okolo seba sladké úsmevy a nedávny rozchod s manželom a plánovaný rozvod označuje ako novú kapitolu svojho života, je priam nemožné nevšimnúť si jej labilné správanie a precitlivelosť zmiešanú s nervozitou.

Vyrovnať sa s nimi teda musela aj pohotová slovenská moderátorka a momentálne tiež porotkyňa Talentmanie Adela Banášová. „Bolo to emotívne vystúpenie. Adela bola trošku prekvapená, ale je pohotová moderátorka. Zvládla to na jednotku,“ prezradil nemenovaný člen štábu.