Najslávnejšia oscarová bacuľka! Toto s ňou spravili roky, je ako prútik

Pravda.sk | 19.04.2017 00:00
Herečku a speváčku Jennifer Hudsonovú prvýkrát verejnosť zaregistrovala v súťažnej šou American Idol. Keď potom o pár rokov neskôr získala Oscara, stala sa novým idolom afroamerickej časti populácie v USA.
Herečka a speváčka Jennifer Hudson navštívila v... Foto: Profimedia
Jennifer Hudson Herečka a speváčka Jennifer Hudson navštívila v rámci promoaktivít k novému seriálu známu talk-šou.

Výrazne zaoblená, bojujúca s pribúdaním kíl a večnými diétami – také boli začiatky Hudsonovej v americkom šoubiznise. Nemala ani zďaleka požadované miery filmového diktátu, ale možno aj preto sa jej s rolou vo filme Dreamgirls, za ktorú si odniesla spomenutú sošku, tak darilo. Okrem talentu a výnimočného spevu.

Nasledujúce roky sa však Hudson rozhodla presadiť aj v hudobnej brandži naplno. A to znamenalo prispôsobiť sa trendom nadskakujúcich popových slečiniek. Začala cvičiť, držať dieétu, spojila svoje meno so známym výrobcom koktejlov na chudnutie. Výsledok je po bezmála desiatich rokoch stále prekvapivý.

Herečka a speváčka Jennifer Hudson na zábere z... Foto: SITA/AP, Kevork Djansezian
Jennifer Hudson Herečka a speváčka Jennifer Hudson na zábere z roku 2007 po zisku Oscara za výkon v muzikáli Dreamgirls.

Hoci Jennifer Hudson je už niekoľko rokov štíhla dáma, počas jej víkendovej návštevy v talk-šou Stephena Colberta sa predviedla v doslova ohurujúcej forme. Krátke čierne saténové šaty odhalili jej štíhle a pevné nohy a zdôraznili útly driek.

Dnes 35-ročná rodáčka z Chicaga momentálne propaguje nový seriál – projekt menom Sandy Wexler, pod ktorým je podpísaný kanál Netflix. Hudson si v ňom zahrala po boku hercov ako Adam Sandler či Kevin James.

Jennifer Hudson na zábere z roku 2006. Foto: SITA/AP, Rick Maiman
Jennifer Hudson Jennifer Hudson na zábere z roku 2006.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ