Ak som inšpiroval piesne Taylor Swiftovej, mám šťastie, tvrdí Styles

SITA | 19.04.2017 11:27
Harry Styles Foto: ,
Spevák Harry Styles na archívnom zábere.
Anglický spevák Harry Styles tvrdí, že má šťastie, ak o ňom jeho bývalá priateľka, speváčka Taylor Swift, napísala niektoré z jej piesní. Vyjadril sa tak v rozhovore pre americký magazín Rolling Stone.

„Neviem či sú alebo nie sú o mne, ale vec sa má tak, že je taká dobrá, že sú všade,“ vyjadril sa o jej skladbách Out of the Woods a Style. Tie sú údajne o jeho vzťahu s 27-ročnou Američankou, s ktorou randil na prelome rokov 2012 a 2013.

„Píšem na základe svojich skúseností. Každý to tak robí. Mám šťastie, ak čokoľvek, čím sme si prešli, pomohlo pri tvorbe tých piesní. To je to, čo zasiahne vaše srdce. O takýchto veciach sa hovorí najťažšie a sú to veci, o ktorých hovorím najmenej. To je tá časť, ktorá je len o tých dvoch ľuďoch. Ja nikdy nikomu nepoviem všetko,“ vysvetlil. 

Dvadsaťtriročný interpret si počas rozhovoru zaspomínal aj na rande so speváčkou v decembri 2012 v newyorskom Central Parku, keď ich vyfotili paparazzovia a fotografie sa dostali do médií na celom svete. Ako Styles priznal, z takého rýchleho šírenia fotiek bol v šoku.

„Keď vidím fotografie z toho dňa… Myslím, že vzťahy sú ťažké v každom veku. A keď máte 18, neviete ako to funguje a navyše sa snažíte nejako vyrovnať so všetkým naokolo, nepomáha vám to. Myslím, že v prvom rade ste trochu neohrabaný. Ste na rande s niekým, kto sa vám naozaj páči. Malo by to byť jednoduché. Určite to však pre mňa bola poučná skúsenosť,“ zamyslel sa člen skupiny One Direction, ktorá má momentálne pauzu, a dodal, že chcel, aby to bolo len normálne rande. So spomínanou Taylor Swift sa rozišli v januári 2013.