Sienna Miller trávi každý večer s bývalým. Dôvod? (Ne)prekvapí vás

Pravda.sk | 20.04.2017 00:00
Sienna Miller a jej manžel Tom Sturridge Foto: ,
Herečka Sienna Miller a jej expartner Tom Sturridge na archívnom zábere.
Moderné vzťahy čoraz viac menia svoju podobu. Možností je už naozaj dosť a vie to dobre aj herečka Sienna Miller.

Hoci sa pred časom rozišla s partnerom a otcom svojej dcérky Marlowe – hercom Tomom Sturridgeom, dvojica sa vída takmer každý večer. Herečka to potvrdila v rozhovore pre magazín Allure. Dôvodom je práve ich spoločný potomok – roztomilá dcérka, ktorú obaja vrúcne milujú. Rodičia sa snažia ukladať ju do postele spoločne a byť pri tom, keď každý večer zaspáva.

„Áno, ukladáme ju do postele spolu každý večer,“ prezradila Miller. „Mali sme pocit, že by sme jej mali ukázať toľko rodinnej súdržnosti, koľko je len v danej situácii možné. A vzhľadom na to, že sa skutočne s Tomom máme radi a zostali sme priateľmi, nie je to také komplikované ako by sa mohlo zdať,“ komentovala herečka.

Ona a jej expartner žijú na newyorskom Manhattane, len pár blokov od seba, takže sa môžu navzájom navštevovať aj bez cestovania taxíkmi či metrom. Otázne však je, čo urobia, ak do života jedného či druhého vstúpi nový partner. V prípade Millerovej sa začalo šuškať o tom, že by mohla byť novou partnerkou herca Brada Pitta. Zjavne však išlo len o bulvárnu kačicu.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ