Trumpova neobľúbená Misska celkom nahá! Toto spravila pre zvieratá

Pravda.sk | 20.04.2017 00:00
Niekdajšia Miss Universe, dnes úspešná herečka Alicia Machado sa pripojila do skupiny celebrít, ktorým záleží na právach a živote zvierat. Spojila sa s ochranárskou organizáciou.
Herečka a bývalá Miss Universe Alicia Machado... Foto: PETA
Alicia Machado Herečka a bývalá Miss Universe Alicia Machado na zábere z kampane PETA.

Štyridsaťročná Venezuelčanka, ktorú minulý rok opäť začali rozoberať svetové médiá v súvislosti s Donaldom Trumpom a jeho nelichotivými komentármi na Machadovej adresu, sa rozhodla podporiť aktivity organizácie PETA. Ako inak, nahým spôsobom.

Sexi brunetka sa vyzliekla do Evinho rúcha a postavila sa pred objektív, aby mohla zdôrazniť slávny slogan, že radšej bude nahá akoby mala nosiť kožušiny. „Je pre mňa radosť a zároveň česť byť súčasťou takejto kampane,“ citoval herečku magazín People.

Podľa nej žijeme v dobe, ktorá mnoho zmenila. „Už naozaj nie je nutné zabíjať zvieratá, aby sme sa mohli obliekať do ich kože. Mali by sme myslieť na ochranu planéty,“ komentovala Machado, ktorú minulý rok na jeseň často spomínali médiá v súvislosti s prezidentom Donaldom Trumpom.

Ten ešte ako majiteľ licencie na svetovú súťaž krásy Miss Universe údajne slovne napádal a šikanoval Venezuelčanku v čase, keď v tejto súťaži zvíťazila. Mal ju nazývať Miss Prasiatko alebo Domáca puťka. Dôvodom bolo, že kráľovná krásy tesne po víťazstve pribrala na váhe.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ